Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Απεταξάμην το… χοιρινό έξω από τα hot spots των μεταναστών

Ρεσιτάλ υποκρισίας και λαϊκισμού δίνει με πρόσχημα τον υποτιθέμενο «αριστερό ανθρωπισμό» από την πρώτη ημέρα που εξελέγη βουλευτής ο Χρήστος Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποδεικνύεται θρασύς, προκλητικός και επικίνδυνος, αφού έφτασε στο σημείο να ποινικοποιήσει την κατανάλωση χοιρινού κρέατος για να μην ενοχληθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας!

Ο διαπρύσιος υπερασπιστής της συριζαίικης ηθικής -ο οποίος φιλοδοξεί, προφανώς, να αναλάβει τον ρόλο που ως πρότινος διαδραμάτιζαν η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Γιώργος Πάλλης- χαρακτήρισε χθες στη Βουλή «σαδισμό» και «κτηνωδία» που προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών!

«Δεν ξέρω σε τι κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που οργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι σε προσφυγικές δομές. Δεν ξέρω εάν το καλύπτει ο Ποινικός Κώδικας, αλλά ξέρω ότι είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο. Δεν ξέρω εάν αυτός ο σαδισμός είναι ποινικά κολάσιμος, αλλά από κάθε λογικό Έλληνα πολίτη, από κάθε δημοκράτη Έλληνα πολίτη, θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαν δυσμενώς, ως κτηνωδία» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας σάλο.

Οι απίστευτες αναφορές του επικρίθηκαν από τον «γαλάζιο» Κωνσταντίνο Κυρανάκη, που επισήμανε ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό κάποιες προϋποθέσεις η κατανάλωση αλκοόλ, εξηγώντας ότι «δεν μπορεί υπήκοος τρίτης χώρας να έρθει και να επιβάλει τους δικούς του όρους».

Το ΚΙΝ.ΑΛ.

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος σχολίασε στο πλαίσιο της μεσοβέζικης τακτικής του τύπου «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» που παγίως ακολουθεί ο σχηματισμός:

«Δεν χρειαζόμαστε ούτε ατυχείς δηλώσεις, σαν του κ. Γιαννούλη, ούτε προσβλητικές εκδηλώσεις λίγων, που αδικούν τις τεράστιες προσπάθειες των τοπικών κοινωνιών και τις διαχρονικές ελληνικές αξίες της φιλοξενίας και της αλληλεγγύης και θίγουν το θρησκευτικό συναίσθημα των προσφύγων και μεταναστών».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...