Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι ιατρικές ανησυχίες του Γιάννη Μουζάλα χωρίς… hot spot και ΜΚΟ

Την ώρα που ο Μητσοτάκης «τσουρουφλίζεται» από το Μεταναστευτικό, ο πρώην υπουργός Μετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζάλας απολαμβάνει να τον βλέπει…

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ασχολείται και με θέματα που του αποσπούν εντελώς το μυαλό από τα παλιά του καθήκοντα ως υπευθύνου για τις ορδές μεταναστών, που έρχονταν επί ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα. Μόνο που τότε η Ε.Ε. είχε ανοιχτές αγκάλες, κι όλα ήταν πιο απλά. Τώρα λοιπόν τον πρώην υπουργό απασχολούν ζητήματα όπως το «σεξ στην εγκυμοσύνη»!

Ενημέρωση

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα ο ίδιος είναι εισηγητής σε δωρεάν σεμινάριο εγκύων που ενδιαφέρονται να μάθουν για το σεξ στην περίπτωσή τους. «Το σεξ στην εγκυμοσύνη» διοργανώνεται στο Γυναικολογικό Ιατρείο «Γέννηση» του Γιάννη Μουζάλα. Δεν λέω, καλή είναι η ενθάρρυνση της διατήρησης της ενεργού σεξουαλικής ζωής στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά εδώ «καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν».

Φυσικά ο πρώην υπουργός, ως μαιευτήρας – γυναικολόγος που είναι, σωστά πράττει και ενημερώνει. Κι εγώ εάν είχα περάσει από το πόστο του μεταναστευτικού υπουργείου κι είχα βγει αλώβητη, το ίδιο θα το απολάμβανα.

Σταράτη εξήγηση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου

χαμόγελο

«Ποιος πείραξε την Αφροδίτη» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του παραπολιτικού. Κι αυτό γιατί η Θεσσαλονικιά υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. Αφροδίτη Λατινοπούλου (φωτό) εξανέστη χθες διαδικτυακά, γιατί προφανώς της έχει συμβεί «ιντερνετικό μπούλινγκ».

«Λοιπόν ευκαιρία να συστηθούμε. Με λένε Αφροδίτη, ήμουν πρωταθλήτρια στο τένις, τώρα καθηγήτρια, έχω τελειώσει Νομική και κυνηγάω τα όνειρά μου. Ο μεγάλος μου έρωτας είναι η πολιτική και να δω την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει, γι’ αυτό άλλωστε ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική» λέει η Αφροδίτη και συμπληρώνει: «Το προφίλ μου στο facebook δεν το έχω α) γιατί ψάχνω για γαμπρό, β) για να δέχομαι αγενή σχόλια σε σχέση με τις αναρτήσεις μου ή γ) για να με ρωτάτε κάθε μέρα τι κάνω. Το προφίλ μου το έχω για να μοιράζομαι τις πολιτικές μου ανησυχίες, την ειδησεογραφία, αλλά και πιο χαλαρές ή χιουμοριστικές στιγμές. Ελπίζω να έγινα κατανοητή, γιατί μερικές φορές κάποιοι την ευγένεια την περνάνε για αδυναμία και σε ό,τι με αφορά δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος».

«Καμπανάκι» Νικήτα για τους πρόσφυγες

κακλαμάνης

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Το πρώτο είναι ότι δεν έχει επίσημα καταγραφεί πόσοι συνολικά (εδώ και μία δεκαετία) ξένοι, πρόσφυγες ή οικονομικοί μετανάστες ζουν στη χώρα, και το δεύτερο, ότι όλοι αυτοί που μπαίνουν στην Ελλάδα καθημερινά είναι άνθρωποι αναλφάβητοι, που δεν μπορούν με τίποτα να ενσωματωθούν.

Σε συνέντευξή του χθες ο αντιπρόεδρος, που επισημαίνει τον μεγάλο κίνδυνο, υποστήριξε τα εξής: «…Οι άνθρωποι που έχουν έρθει εδώ και 5, 10 και 15 χρόνια στην Ελλάδα είτε ήταν πρόσφυγες, που σαφέστατα έχουν ένα άλλο καθεστώς, είτε ήταν οικονομικοί μετανάστες νόμιμοι ή παράνομοι, δεν έχουν μετρηθεί. Καμία κυβέρνηση δεν τους έχει μετρήσει. Πόσοι είναι αυτοί που είναι στην Ελλάδα σήμερα; Άλλοι λένε 500.000, άλλοι λένε 1.000.000. Σίγουρα είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες…Έρχονται όμως πλέον νέα άτομα από την υποσαχάρια Αφρική, άνθρωποι αναλφάβητοι εντελώς, που δεν ενσωματώνονται με τίποτα». Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλαδή.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...