Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

«Respect» από Μητσοτάκη σε δύο «σκιές» πρωθυπουργών

Συνέβη κάτι εντελώς πρωτότυπο χθες. Οι… απαρατήρητοι έγιναν πρωταγωνιστές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε τη δουλειά του προσωπικού του φωτογράφου Δημήτρη Παπαμήτσου, αλλά και την αντίστοιχη του φωτογράφου του Αλέξη Τσίπρα, του Αντρέα Μπονέτι.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην εκδήλωση για το έργο των δύο «μάγων» της φωτογραφίας, που αν και τα «κλικ» τους γίνονται αντικείμενο συζήτησης και συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας, οι ίδιοι παραμένουν εκτός κάδρου της δημοσιότητας.

IMG 9294

«Σε μια ταράτσα»

«Έχω δει πολλές φορές τον Δημήτρη στα πιο απίθανα σημεία. Σε μια ταράτσα, σε μια γωνία που δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έβλεπα, και πιστεύω ότι αυτή είναι η “ματιά του φωτογράφου” που θέλει πάντα κάτι καλύτερο. Και ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσω τη ματιά του Αντρέα Μπονέτι για το πώς ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον ρόλο του ως προσωπικού φωτογράφου του Αλέξη Τσίπρα. Έχω τεράστιο σεβασμό για τη δουλειά τους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της επίσκεψής του και συνέχισε: «Σήμερα δεν έχει πια σημασία να προστατέψει κανείς τη δημόσια εικόνα του, άλλωστε φωτογραφίες και βίντεο θα βγουν όπου και να βρισκόμαστε. Όμως η δουλειά των φωτογράφων είναι να απεικονίσουν ένα αληθινό συναίσθημα και να δώσουν στον κόσμο μια οπτική που αποκαλύπτει κάτι παραπάνω για το πρόσωπο και για τον συναισθηματικό του κόσμο. Εκεί άλλωστε έχει εστιάσει ο Δημήτρης, όταν παρουσίασε τις 10 αγαπημένες του φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας!»

IMG 9295

Να σημειώσουμε ότι ο πρωθυπουργός ανάρτησε στα social media τις αγαπημένες του φωτογραφίες διά χειρός (και ματιού) Δημήτρη Παπαμήτσου.

IMG 9296

«Happy birthday» στον πάτερ φαμίλιας

IMG 9291

Γενέθλια είχε χθες ο σύζυγος της Νάντιας Γιαννακοπούλου, ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης. Ο Μάξιμος έγινε 43 ετών και έσβησε την τούρτα που του έφτιαξε η βουλευτίνα του ΚΙΝ.ΑΛ. Το σχετικό τραγουδάκι των γενεθλίων, μάλιστα, του το τραγούδησαν τα τρία παιδιά τους.

«Ξεκίνησε η εορταστική περίοδος για εμάς. Τη Δευτέρα γιόρταζε η Κατερινούλα μου, χθες είχε γενέθλια ο Μάξιμος και έπεται συνέχεια… Να ζούμε κάθε στιγμή αληθινά και με αγάπη, ειδικά αυτές τις μέρες που η απουσία των αγαπημένων μας είναι ακόμη πιο έντονη. Ακόμη πιο επώδυνη. Τη Δευτέρα θα γιόρταζε μαζί με τη μεγάλη μου κόρη και η μητέρα μου. Δεύτερη γιορτή που κάνουμε χωρίς αυτήν. Το κενό δεν αναπληρώνεται. Η απουσία της, εκκωφαντική. Την έχω όμως πάντα μέσα μου και αυτή η ζεστασιά της θύμησής της είναι η δύναμη και ο οδηγός μου» λέει στη στήλη η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Φάτε, μάτια, ψάρια

IMG 9292

Άνοιξε το μάτι των ψαράδων στην Ιχθυόσκαλα. Χαράματα χθες είδαν μπροστά τους την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή να κάνει βόλτα στα λημέρια τους.

Η Φωτεινή που, ως φαίνεται, δεν διστάζει να… τσαλακωθεί, φόρεσε την ειδική φόρμα και τα σχετικά καλύμματα για τα παπούτσια της, και πήγε στο Κερατσίνι. Οι ψαράδες εξεπλάγησαν ευχάριστα, όταν αντίκρισαν την ξανθιά και όμορφη υφυπουργό να θέλει να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις και να μιλήσει μαζί τους.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...