Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Οι αποκαλύψεις Τσίπρα στον Χατζηνικολάου για τη σχέση ζωής με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα

Αποκαλύψεις πρώτη φορά στην τηλεόραση από τον πρώην πρωθυπουργό για τη σχέση ζωής με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, με ροκ και βέλη του έρωτα!

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, με χαλαρή διάθεση, δεν δίστασε να μοιραστεί με τον οικοδεσπότη της εκπομπής και τους τηλεθεατές άγνωστες πτυχές της σχέσης που έχει με τη σύντροφό του, η οποία μετρά 29 ολόκληρα χρόνια.

xatzinikolaou 1

«Έχω την αίσθηση ότι η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω» είπε χαμογελώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας το στίγμα της πρώτης γνωριμίας τους. Πρακτικά αυτή συνέβη όταν και οι δυο τους ήταν στη Γ’ Γυμνασίου και η Μπέτυ τον «εντόπισε» να παίζει βόλεϊ σε μια παιδική χαρά. Από τότε έγινε ο έρωτας της ζωής της. Κι όταν ήρθε η στιγμή που το σύμπαν συνωμότησε υπέρ της, ο Αλέξης άρχισε να την προσέχει και τελικά ήταν εκείνος που της ζήτησε να βγουν πρώτη φορά ραντεβού, όταν πήγαιναν στο λύκειο.

tsipras pareafoitites 708

«Ήταν άνοιξη, συναντηθήκαμε στο παρκάκι απέναντι από το Μαιευτήριο “Ελενα” και στη συνέχεια πήγαμε σ’ ένα μπαράκι με σκληρή ροκ μουσική στη Μιχαλακοπούλου, το Jasmin» είπε χαρακτηριστικά ίδιος. Φυσικά η σχέση τους άνθισε όταν πια ήταν φοιτητές. Και μάλιστα ήταν σχέση από απόσταση, καθώς εκείνος φοιτούσε στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, στο ΕΜΠ, και εκείνη στο Πολυτεχνείο της Πάτρας. Αργότερα αποφάσισαν να συζήσουν και αμέσως ήρθε και το πρώτο παιδί τους, ο Παύλος. Όπως σωστά λέγεται, πίσω από έναν δυνατό άντρα κρύβεται συνήθως μια δυνατή γυναίκα. Το παραδέχτηκε και ο πρώην πρωθυπουργός, λέγοντας ότι η Μπέτυ είναι δυνατός και σκληρός άνθρωπος. Ωστόσο, η σχέση τους διέπεται από αγάπη και σεβασμό.

«…Πέρα από την αγάπη, υπάρχει ένας αμοιβαίος θαυμασμός, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι ενώ ο ίδιος δύσκολα αλλάζει απόφαση, όταν την έχει πάρει, εντούτοις η αυστηρή κριτική της συντρόφου του τον επηρεάζει πολύ.

Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί δεν υπήρξε ποτέ μεταξύ τους γάμος, απάντησε πολύ όμορφα ότι μεταξύ τους «υπάρχει μια σύμβαση ψυχική και όχι νομική». Αφήστε που συν τοις άλλοις αποκάλυψε ότι δεν έχει κρεβατομουρμούρα όλα αυτά τα χρόνια της κοινής πορείας τους. Ακόμη κι όταν ο ίδιος την προειδοποίησε να μην κάνει τα δύο παιδιά τους Ολυμπιακούς! Στα ποδοσφαιρικά το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος διαφωνεί: με τον Παναθηναϊκό ο Αλέξης, με τον «αιώνιο» αντίπαλο των «πρασίνων» η Μπέτυ…

«Εντός έδρας» η Μαρέβα

κυριάκος μαρέβα

Στη χώρα απ’ όπου κατάγεται βρέθηκε χθες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Στην Πολωνία, λοιπόν, ταξίδεψε το πρωθυπουργικό ζεύγος, με αφορμή τους εορτασμούς για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος.

Η Μαρέβα, μάλιστα, ενθουσιάστηκε με το ταξίδι στην Κρακοβία, μια πανέμορφη πόλη, όπου είχε την ευκαιρία να περπατήσει στα στενά σοκάκια της μαζί με τον σύζυγό της.

Η Μαρέβα έχει καταγωγή από τη Βαρσοβία, καθώς ο παππούς της, από την πλευρά του πατέρα της, ο Ματίας Γκραμπόφκσι, είχε τη δική του φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία

Εκείνη, με ρομαντική διάθεση, έγραψε «όμορφη Κρακοβία» στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα social media.

Βόλτα στην ομίχλη

πιπιλη

Τοπίο στην ομίχλη, που θα ζήλευε και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, για τη Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτής της Ν.Δ. έζησε μια υπέροχη νύχτα στα δρομάκια του Στρασβούργου, όταν βγήκε βόλτα στην… ομίχλη. Η ατμόσφαιρα γύρω παγωμένη, η ομίχλη πυκνή και η Φωτεινή αγέρωχη να φωτογραφίζεται, σαν πρωταγωνίστρια σε… θρίλερ από όπου θα ξεπηδήσει ο δολοφόνος!

Βουλευτική στήριξη σε Ξάνθη

«Κάτω τα χέρια από την ιστορία μας, κάτω τα χέρια από την Ξάνθη» λέει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, που γεννήθηκε και ζει στην Ξάνθη. Ο Ξανθιώτης υπουργός, έξαλλος με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και στην αγαπημένη του ομάδα, υποστηρίζει ξεκάθαρα:

«…Οι κύριοι που έβγαλαν την εισήγηση με 3-2 για τον υποβιβασμό της ομάδας μας και αυτοί που πιθανώς κρύβονται πίσω από αυτούς δεν αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους αποφάσεις σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο αθλητικές, αλλά είναι και βαθιά κοινωνικές. Στην περίπτωση του ΑΟΞ είναι έντονα σε εθνικό επίπεδο διχαστικές. Διότι, σε μια κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας, όπου οι σχέσεις με τη γείτονα έχουν οξυνθεί σε υπέρμετρο βαθμό, είναι απαράδεκτο να διχάζεται η ελληνική κοινωνία και να χωρίζεται η Ελλάδα σε βόρειους και νότιους. Καλώ τα αρμόδια όργανα, όπου θα συζητηθεί περαιτέρω το θέμα αυτό, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με νηφαλιότητα, ηρεμία και εντιμότητα…»

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...