Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Μαρέβα από το «My style Rocks» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σιγά μην έχανε τέτοιο ταξίδι η Μαρέβα στα… εξωτικά αραβικά εμιράτα. Φόρεσε μπεζ της άμμου, Zeus + Dione, και παντελόνι μιλιτέρ, και επισκέφθηκε με τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη το Μουσείο του Λούβρου στο Αμπού Ντάμπι, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Λούβρο του Παρισιού.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Η Μαρέβα υιοθέτησε μάλιστα στιλιστικά την τάση της σεζόν, μια εσάρπα με κέντημα σε ιβουάρ τόνους. Το look της το συνδύασε με αθλητικά παπούτσια, δίνοντας μια μοντέρνα αισθητική στην εικόνα της.

Το ζεύγος ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου από τον Γάλλο διευθυντή του Manuel Rabatè και θαύμασε τα εκθέματα, κάποια με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα.

unnamed file

Σεβασμός και βαθιά φιλία

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη συνόδεψε τον άνδρα της εκτός από το μουσείο και στο μνημείο ηρώων του εμιράτου Wahat Al Karama. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τέλος της βόλτας του, έγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών: «Είναι τιμή μου να επισκέπτομαι αυτό το θαυμάσιο μνημείο στη μνήμη των γενναίων ηρώων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Οι δύο χώρες και οι λαοί μας θα είναι για πάντα δεμένες με δεσμούς αμοιβαίου σεβασμού και βαθιάς φιλίας».

5024424

«Χόρτασε» super cars στην Κροατία ο Δήμας

πανω κεφαλι 4988034

Τα «σούπερ αυτοκίνητα» θέλησε να δει σε ένα διάλειμμα από τις πολιτικές υποχρεώσεις του ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας. Έτσι λοιπόν θαύμασε μία από τις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κροατία, τη Rimac Automobili, την οποία δημιούργησε πριν από μία δεκαπενταετία ένας 17χρονος.

Σήμερα η εταιρία αυτή, με έδρα το Ζάγκρεμπ, πρωτοπορεί στην τεχνολογία αιχμής και ειδικότερα στην ηλεκτροκίνηση υπερ-αυτοκινήτων. Στο πλαίσιο, λοιπόν, του συμβουλίου υπουργών Ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο υφυπουργός επισκέφθηκε τη «Rimac Automobili και ενθουσιάστηκε.

Μας πληροφόρησε, μάλιστα, ότι παγκόσμιοι κολοσσοί, όπως η Porsche και η Kia, έχουν επενδύσει σε αυτήν και έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 600 πολύ καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για νέους επιστήμονες, ως επί το πλείστον Κροάτες. Αυτό θα πει ανάπτυξη, υφυπουργέ μου. Πάρτε παραδείγματα…

Στον… ρυθμό του ντράμερ δημάρχου Παχατουρίδη

κατω IMG 6710

Αποφάσισε να μάθει ντραμς ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης… Ο σούπερ δήμαρχος, που δεν χάνει τη ζωντάνια του, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, συνεχίζει να οδηγεί μηχανές, να χορεύει, να ζωγραφίζει και να ζει τη ζωή του. Στο παρασκήνιο λοιπόν μιας συναυλίας, από τις δεκάδες που προσφέρει στους τυχερούς δημότες του στο Περιστέρι, ανέβηκε και ο ίδιος στη σκηνή για να θυμηθεί τα νιάτα του, τότε που ήταν… λιγάκι ντραμίστας. Το σπουδαίο είναι ότι ο Παχατουρίδης ήταν και παραμένει «άγριο νιάτο»!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...