Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

ΚΡΙΟΣ: Το βασικό γνώρισμα για τους περισσότερους από εσάς θα είναι η ένταση, ωστόσο δεν θα περάσετε και τόσο άσχημα, αφού κάτι θα αλλάξει στην ερωτική σας ζωή. Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αλλά δεν θα λείψουν κάποιες οικογενειακές ή οικονομικές στενοχώριες. Όπως και να έχει, μην αφήσετε να σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε όλα τα περιθώρια να περάσετε ευχάριστα και να κάνετε καινούργιες παρέες, όμως, μην αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις, τις οποίες αδυνατείτε να υλοποιήσετε. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και μην πιέσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ: Δεν θα λείψουν τα καλά νέα, αλλά θα μεσολαβήσουν και δυσκολίες, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συναλλαγές και νέες κοινωνικές επαφές. Λίγο ρομαντισμός δεν βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια, όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφασιστικοί στις πρωτοβουλίες που παίρνετε. Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε πιο προνοητικά κάτι που τώρα σας ξενίζει, γιατί θα ακολουθήσουν μεγαλύτερες αλλαγές, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σας τομέα. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται – ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε για να αναζωογονηθείτε και στη συνέχεια να έχετε αποθέματα ενέργειας για τα επαγγελματικά σας θέματα. Η έντονη προσωπικότητά σας, που είναι ελκυστική, θα κάνει πάλι το θαύμα .

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετή έμφαση θα δοθεί στην προσωπική σας ζωή και παράλληλα θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και υπεύθυνοι στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να επωφεληθείτε και οικονομικά. Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στον δικό σας χώρο, μακριά από ό,τι σάς αγχώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δείξετε στους άλλους τις αδυναμίες σας και γενικά προσέξετε το κοινωνικό σας προφίλ, μένοντας μακριά από λάθος παρέες και κακόβουλα άτομα. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην επιμένετε για πράγματα που, προς το παρόν, δεν είναι εφικτά. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας. Ίσως αυτό που θα σας ξεκουράσει σήμερα είναι μια επίσκεψη σε έναν καλό σας φίλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον ό,τι πείτε δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω, προσέξτε τις αντιξοότητες, που σίγουρα δεν θα λείψουν, και προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις. Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δεν περνάει το δικό σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η ημέρα προσφέρεται...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτο θα σας προφυλάξουν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων,...