Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε. Έχετε την υποχρέωση να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, είτε σας αρέσουν είτε όχι. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από ακατάλληλα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, την οικονομική σας εξέλιξη και την καλύτερη τοποθέτησή σας στο κοινωνικό περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεστε, το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο. Οσον αφορά τα οικονομικά σας, θα βρείτε νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι καινούργιο έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σας ζωής, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη διαρκέσει πολύ, πριν επενδύσετε στη συγκεκριμένη σχέση απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της και τις προοπτικές της.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να αναζωογονηθείτε για να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας επιθυμία. Κάντε πραγματικότητα ό,τι έως σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας, και παράλληλα επιδιώξτε να παρασύρετε και άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε. Μην αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας η επιθετικότητα, γιατί θα τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα.

ΖΥΓΟΣ: Αν αποφασίσετε να προχωρήστε σε νέες κινήσεις, κάντε το ύστερα από πολλή σκέψη, χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Κάντε εμφανείς τις δημιουργικές σας ικανότητες και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας χαρακτηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχουν καταλαγιάσει οι πολλές εντάσεις, αλλά παρ’ όλα αυτά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό χώρο σας παραμένει τεταμένη. Εξετάστε τα δεδομένα και κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να επιδιώκετε οι σχέσεις σας να έχουν σταθερότητα, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σχέσεις και στην επικοινωνία σας με το άλλο φύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια, τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ό,τι εμπεριέχει ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, γιατί δεν θα κρατήσουν πολύ ακόμα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό αλλά και τον αισθηματικό τομέα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κίνδυνος δεν θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Το ένστικτό σας θα είναι τονισμένο και κάποιες φορές θα γίνεστε περισσότερο διεκδικητικοί, προσέξτε όμως, γιατί δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...