Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Να θυμάστε ότι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονιστεί μέσα από τη στήριξη τρίτων αλλά και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε ότι θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα. Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας θα γεμίσουν ουσιαστικά τον χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Εάν δεν μάθετε να είστε εγκρατείς, δεν γίνεται να το επιβάλετε στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία. Ισως αποκαλυφτούν από μόνα τους μυστικά που δεν τολμούσατε να πείτε.

ΛΕΩΝ: Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε τους στόχους σας ανάλογα. Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι γενικές δυνατότητες είναι πολύ καλές. Εχετε πολλά στο κεφάλι σας, άλλα είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά πού βαδίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας. Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και, κατ’ επέκταση, γίνεται πιο δυνατοί. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από τις πολύ αρνητικές σκέψεις που κάνετε. Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, καθώς έως τώρα δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε μέχρι σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Κάντε ακόμα μία φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν θα έχετε διαφορετικό προσανατολισμό. Διεκδικήστε περισσότερα χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να έχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να κάνετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας είναι η εξέλιξη σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ