Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Οταν οι απόψεις σας δεν γίνονται δεκτές, σκεφτείτε μήπως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η σταθερή βελτίωση του οικονομικού τομέα σας θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δεν σας ωφελούν σε τίποτα. Πάρτε αποφάσεις και προχωρήστε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε τον χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα. Περάστε μια ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, κυρίως αυτά που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε μόνο μήπως στα μεγάλα κέφια σας οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους απέναντι στον σύντροφό σας για να μη δημιουργήσετε ψυχρότητα ανάμεσά σας. Φροντίστε η επαγγελματική σας δράση να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια, όσο αποφασισμένοι κι αν είστε για τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά αφορούν άλλους, που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους. Θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να είστε ευέξαπτοι με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Οι συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας χώρου θα είναι αναπόφευκτες κι αν δεν μπορείτε να μείνετε σιωπηλοί ή να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, τουλάχιστον κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό έφεραν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Η αιχμηρότητα που θα διατηρείται θα επηρεάσει λίγο ως πολύ τις οικογενειακές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος να πάθετε εξάντληση ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας και στο μυαλό σας την ανάπαυση που χρειάζονται και προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και τον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ό,τι κάνετε, είτε είναι για δουλειά είτε για διασκέδαση. Φροντίστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από κάποιες αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν χρειάζεται να θεωρείτε πως ο συμβιβασμός είναι μια πράξη καταπίεσης απέναντί σας, γιατί όταν είναι σωστός, επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ