Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 12 Μαρτίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

ΚΡΙΟΣ: Στην αρχή μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς, αλλά όσο περνάνε οι ώρες θα αρχίσετε να νιώθετε θαυμάσια και η ημέρα θα σας αποζημιώσει. Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών στα καινούργια δεδομένα και η σημερινή ημέρα θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρότι κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες άλλες δεν τολμάτε να κάνετε το επιπλέον βήμα, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Χαλαρώστε, έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δεν σας βοηθάει σε τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να αρχίσετε να διαλέγετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα του φέρει ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον και θα μαζί του θα χαρείτε κι εσείς.

ΛΕΩΝ: Να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σάς σπρώχνει να κάνετε γενικές αλλαγές που θα δώσουν χρώμα στη ζωή σας και θα την ομορφύνουν. Η βελτίωση στον οικονομικό τομέα σας θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θέλετε κάτι περισσότερο, αφού τα πράγματα θα είναι από ευχάριστα έως απολαυστικά. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάσει. Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα που θα σας κάνει να ξανανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετά καλή μέρα για να κάνετε μια εκδρομή και να απολαύσετε τη φύση. Στα επαγγελματικά θέματα πρέπει να προσέξετε. Μη συμπεριφέρεστε επιπόλαια και μη δείχνετε αδιαφορία, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα του οικονομικού τομέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και παράλληλα θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας. Μη αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή θα είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τις εκφράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέες κατακτήσεις, όμως, αφού όλα έχουν το τίμημά τους, έτσι θα απαιτήσει και από εσάς το τίμημα, που θα πρέπει να το προκαταβάλετε. Σε κάθε περίπτωση, διατηρήστε την αυτοπειθαρχία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενώ έχετε πολλή δουλειά και χρειάζεστε διακοπές, δυστυχώς ήρθε η ώρα για να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί θα τα καταφέρετε. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τα οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δεν σας το έχουν ζητήσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δεν περνάει το δικό σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η ημέρα προσφέρεται...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτο θα σας προφυλάξουν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων,...