Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 14-15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να μην έχετε προκαταλήψεις και ανασταλτικές νοοτροπίες. Δημιουργήστε σταθερές βάσεις ανάπτυξης και κάντε επιτυχείς αλλαγές. Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σκοπός σας πρέπει να είναι ένα νέο οικονομικό πλάνο, αν θέλετε να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη δυνάμεων. Η κρίση σας θα είναι καλή και θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από άλλη οπτική γωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε σε βάθος τα προβλήματα που σας απασχολούν για να έχετε επιτυχείς λύσεις. Η επιμονή, η υπομονή και το ανοιχτό μυαλό θα κάνουν θαύματα. Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να μοχθήσετε για να βάλετε καινούργιες βάσεις. Απαλλαγείτε από βεβαρημένες καταστάσεις, γεμίζοντας το κενό που θα αφήσουν με κάτι πιο ουσιώδες. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Η μέρα σας ωθεί να γεννάτε φαεινές ιδέες, οι οποίες θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε με σωστές διασυνδέσεις. Μη χάνετε χρόνο. Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά σε ό,τι θα αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Κάντε μια γενική αναθεώρηση της στάσης σας. Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Δεν ευθύνεται η τύχη για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, αλλά το χέρι σας. Να είστε υπεύθυνοι και μεγιστοποιήστε τα πιθανά οφέλη. Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν έχετε συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους σας, δεν θα έρθει μεγαλύτερη οικονομική άνοδος. Επανεξετάστε αρμοδιότητες και ιεραρχίες προτού ανοίξετε το στόμα σας. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε το σύμπλεγμα της μετριότητας τώρα που οι ικανότητές σας έχουν αποδειχτεί. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οπότε διεκδικήστε τα δικαιώματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε για τις υποθέσεις σας πιο αυτόνομα και πάρτε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι αυτή η μέρα θα είναι καλύτερη από τον προηγούμενη. Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φτιάξτε στεγανά για την προσωπική σας ζωή και την εργασία σας. Η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί σημαντικά, αλλά από εσάς εξαρτάται αν θα είστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Επιβάλετε να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο χρόνος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σας. Αναδείξτε τα προσόντα σας και προσπαθήστε να ενεργήσετε σε σωστό τόπο και χρόνο. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούργιες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...