Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 10 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναθερμάνετε κάποιες σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις. Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις δεν έχουν θέση δίπλα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα. Φανείτε προνοητικοί και πάψτε να τα αφήνετε όλα στην τύχη. Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και τις κόντρες με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γεφυρώστε τις επαγγελματικές αντιθέσεις πριν γίνουν αιτία προβλημάτων. Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες. Ακούστε τις ανάγκες των στενών σας συνεργατών, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο. Μην είστε επιφυλακτικοί με τις αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο σας. Αισιόδοξες καταστάσεις και νέες προοπτικές έρχονται να σας γεμίσουν ελπίδες.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας απαιτείται να είστε κοντά του και να ακούσετε με προσοχή τις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον χαρακτηρίζει για να του εκφράσετε κάτι που σας βασανίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα. Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Βάλτε ένα μέτρο στα έξοδα που κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα έχουν επέλθει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα, που τις περισσότερες τις προκαλέσατε εσείς οι ίδιοι. Αν όμως θέλετε να διατηρηθούν τα νέα δεδομένα, δεν πρέπει να μένετε αμέτοχοι σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αισθηματικές ανάγκες σας φαντάζουν στα άτομα που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας και την ελευθερία σας, και από την άλλη τούς θέλετε συνέχεια κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας για να διατηρήσετε την ηρεμία. Αφού τα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα αισθηματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέλετε να κάνετε νέα αρχή και να αλλάξετε τα δεδομένα της ζωής σας. Υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό δεν θα συμβεί και θα σας στοιχίσει να χάσετε από κοντά σας κάποια άτομα που σας έχουν έχουν προσφέρει ό,τι τους έχετε ζητήσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...