Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 4 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες προτού τις δείτε αναλυτικότερα. Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί τους έχουν πέσει. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί εσείς να… τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει… τελειώσει αυτό μαζί σας. Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους. Κάνατε επαναστάσεις που δεν πέτυχαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους, απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας. Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΛΕΩΝ: Χαρείτε την καινούργια σας σταθερή σχέση, που δεν θα στερεί τίποτα από την ανεξαρτησία σας. Η ζωντάνια αλλά και η τρυφερότητα που έχετε μπορεί να φέρουν τους άλλους στα νερά σας και να επικοινωνείτε καλά μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι. Κάποιους από αυτούς θα πρέπει να τους απορρίψετε και κάποιους άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στα εργασιακά σας θέματα, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας, φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσετε να έχετε μια καλή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα και αν θα είναι συνεργάτες σας. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Μη φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, γιατί θα μετανιώσετε που με τη συμπεριφορά σας επιτρέψατε να πληγωθούν πρόσωπα που δεν θέλατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε σεβασμό, αγάπη και αλληλοκατανόηση, είναι σε γερά θεμέλια και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κινδυνεύει. Οπως και να έχει, πρέπει να θέσετε όρια στις ερωτικές επιθυμίες και το πάθος σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι το αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν στις προθέσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...