Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16-17 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο. Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τα δικά σας άτομα. Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας. Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούργιες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια θα φανούν πιο καθαρά.

ΛΕΩΝ: Η απογοήτευση που σας πιάνει κάποιες φορές σάς κρατάει μακριά από τις επιτυχίες. Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα. Η υγεία σας βελτιώνεται και αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις, που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση που θα διαλέξετε.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να μπλεχτείτε σε παρασκήνιο ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ’ όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν. Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται η αμέριστη προσοχή σας, γιατί το κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει. Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα χωρίς καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αρχή μιας καινούργιας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι σε εκρήξεις θυμού που θα έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα είναι η σωματική και πνευματική χαλάρωση. Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας. Καινούργιες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε, δεν ωφελούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...