Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 25 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε, ώστε να μην επαναλάβετε τα λάθη των προηγούμενων χρόνων. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις με τα φιλικά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Μην παραμελείτε την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες που είχαν ξεχαστεί. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες, με τους οποίους είχατε χαθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη βοήθεια των συμπτώσεων και κάποιων απρόσμενων γεγονότων θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας, και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούργια σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστική διάθεση, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχτείτε πάνω τους, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και θα ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργήστε διπλωματικά, αν κάποια βασική επιθυμία σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μία από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας, να γίνετε πιο διεκδικητικοί και να τονίστε την αισιοδοξία σας. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούργιες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε καθ’ όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούργιο σας εαυτό, που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείτε. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη, προσέχοντας παράλληλα να μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στην επίτευξη των σκοπών σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...