Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23-24 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια, θα σας οδηγήσουν σε κάτι καλό και θα βάλετε σε εφαρμογή έστω και με καθυστέρηση σχέδια και ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Με μεθοδικότητα θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη λογική σας σε κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό σας τομέα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα αλλά στη συνέχεια το βάρος μετατοπίζεται στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Ήρθε η ώρα να αποκατασταθείτε από αδικίες που σας έγιναν και ατυχίες που έχετε υποστεί. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι παραγωγικός και ανανεωτικός χρόνος σε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σε κάποιες από τις επιδιώξεις σας που είχατε προσπαθήσει πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε νέους στόχους. Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι συναισθηματικές σας σχέσεις ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. Ο επαγγελματικός σας τομέας βελτιώνεται και αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές συναισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζει το ύφος, το κλίμα και ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ό,τι είχατε ξεκινήσει καιρό πριν. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και πραγματοποιώντας μια εκδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα για να μην αιφνιδιαστείτε. Η μέρα θα είναι αρκετά σύνθετη σε επιρροές και γεγονότα. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσει έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε σημασία σε μια καινούργια ερωτική σχέση που θα εμφανιστεί σε εσάς τους αδέσμευτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο που θα σας συγκλονίσει. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα και δεν θα χάσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...