Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 11 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους υπάρχει έντονο πρόβλημα. Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους. Μοιράστε ισόποσα τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως εξαιτίας των καταστάσεων, τις οποίες αλλιώς περιμένετε και αλλιώς έρχονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ισως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΛΕΩΝ: Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να νιώσετε πιο όμορφοι. Κάντε μικρά διαλείμματα από τα εργασιακά σας θέματα για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά. Διαχωρίστε τα έσοδα από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο έτσι δεν θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά και δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας, που έτσι κι αλλιώς δεν αντέχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μπορείτε να κρατάτε μια άμυνα απέναντι στους άλλους, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Δεχτείτε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες. Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βάζετε διλήμματα στον σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε. Σε μια ουσιαστική συζήτηση στον εργασιακό χώρο φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη. Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...