Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 24 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η πληροφόρηση και η ανάλυση των δεδομένων θα σας είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, γίνετε περισσότερο ελαστικοί με τους γύρω σας. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι το ουσιαστικό, αφεθείτε στα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα η πνευματική πλευρά της ζωής σας και αυτό θα σας κάνει να δείτε πολλά. Ανακαλύψτε τα σημεία που είστε δυνατοί και αδύναμοι. Μιλήστε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά και τους δυο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει να καθυστερείτε στις επιλογές σας αποφασίζοντας να δεσμευτείτε με συγκεκριμένες ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα βάλει νέες βάσεις μελλοντικής ανάπτυξης. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας τώρα που είναι περίοδος εξελίξεων στο οικονομικό και το κοινωνικό περιβάλλον σας. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ: Αν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Υπερασπίστε την εργασία σας χωρίς λάθη στην οικονομική διαχείριση. Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας και λύστε προβλήματα που σας οδηγούν σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Πείστε τον εαυτό σας για κάτι που πρέπει να κάνετε, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας σε βασικούς τομείς. Ασχοληθείτε με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες αλλά και τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. Η κίνηση στον επαγγελματικό τομέα και οι αιφνίδιες αλλαγές σε συνθήκες ζωής θα σας δώσουν υποσχέσεις και νέες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να συμβούν αυτά που επιθυμείτε πρέπει να ενεργήσετε αποφασιστικά και γρήγορα αλλά και να οριοθετήσετε τις αλλαγές σε κάτι που μεθοδεύετε καιρό. Μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων για πράγματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετριάστε την απότομη συμπεριφορά που έχετε κάποιες φορές χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, καθώς μόνο έτσι θα έχετε τους άλλους συμμάχους στο πλευρό σας. Αναλάβετε τον συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για ανούσιες διαπραγματεύσεις ή ταλαντεύσεις ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική. Μόνο εσείς μπορείτε να οριοθετήσετε τις αλλαγές. Μην επιδεινώνετε την κακή ψυχολογία σας κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας αλλάξουν τις κατευθύνσεις που έχετε χαράξει, ειδικά αν είναι άτομα που έχετε καταλάβει τους σκοπούς τους. Αποφύγετε να ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς νομίζοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες με καλές προθέσεις και διαθέσεις, ώστε να απολαύσετε τα σημαντικά οφέλη στη ζωή σας τώρα, αλλά και στο μέλλον. Προσπαθήστε να ψυχολογήσετε έναν συνάδελφο που σας κοντράρει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ