Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 17 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μια ανέλπιστη αισθηματική σχέση θα καλύψει όλα τα συναισθηματικά σας κενά. Μην αμελείτε την ομορφιά σας και φροντίστε να προσαρμοστείτε στις τάσεις που κυριαρχούν. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι υποχρεώσεις στον χώρο της εργασίας σας θα σας κάνουν να νιώσετε κουρασμένοι. Μόνο με ψυχραιμία θα μπορέσετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να μελετήσετε εκ νέου τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδά σας, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα παρατηρηθεί πρόοδος στις υποθέσεις σας. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν προς την υλοποίησή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει στα άκρα. Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Προσαρμοστείτε στο κλίμα της εποχής, ακόμα κι αν είναι αντίθετο με τις αρχές σας.

ΛΕΩΝ: Πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν και μην αντιδράτε απότομα στη συναναστροφή σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον χώρο εργασίας σας θα σας ικανοποιήσουν. Αποφύγετε τις απρόσεκτες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να φανείτε βιαστικοί, ούτε να σας καταβάλει το άγχος σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Επισπεύστε τις προσπάθειές σας όσον αφορά υποθέσεις που έχετε παραμελήσει, για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά από την προσπάθεια που θα καταβάλετε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Δεν είναι καθόλου εύκολη η επίτευξη του στόχου που έχετε βάλει και το ξέρετε. Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί σημαντικά από τα εξωτερικά γεγονότα και ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή για να βγάλετε προς τα έξω την παραπονιάρικη πλευρά του εαυτού σας που κρύβατε. Μη συνεργάζεστε με άτομα που δεν σας ταιριάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τις επιπόλαιες αποφάσεις σας, εκτός του ότι ταλαιπωρείτε και άλλα άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα, βάζετε σε δοκιμασία και τον οργανισμό σας. Αρκετά πράγματα από το στενό σας περιβάλλον θα εξακολουθούν να σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη σας στον τομέα των συνεργασιών θα είναι αυξημένη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Αποφύγετε να είστε απότομοι και ιδιότροποι. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και να αποκαλύψετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διστάζετε να παραδεχτείτε στα οικεία σας πρόσωπα ή στους συνεργάτες σας τους φόβους σας και τις ανασφάλειές σας, γι’ αυτό νιώθετε ότι απειλείστε από τις γενικότερες εξελίξεις. Θα βοηθηθείτε από τις περιστάσεις κι ας μην είναι όσο ευνοϊκές θα θέλατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να κάνετε αγορές ή να σπαταλήσετε χρήματα, αν δεν κρίνεται απολύτως απαραίτητο. Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο συναισθηματικός τομέας σας, αλλά υπάρχουν ακόμα εμπόδια στη σχέση σας, που πρέπει να τα ξεπεράσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...