Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 19 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και για αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, όμως εσείς μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και αναγκαστικές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό σας χώρο, εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές, που δεν θα λείψουν. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές επιδιώξεις σας, ενώ να αδιαφορείτε για κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους πολύ συχνά σας προκαλούν. Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει θα δημιουργήσει ένα έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο θα είναι πολλές. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι συναισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα κινδυνεύσετε στον οικονομικό σας τομέα. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι. Αποτραβηχτείτε, αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε, και περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να μη βάλετε και εσείς το χεράκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον είναι το μόνο βέβαιο ότι δεν σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν φτάνει, αν δεν έχετε και λογική. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Ανακαλύψτε καινούργιους τρόπους να κινηθείτε και νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....