Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακής 23 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών, είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε. Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή σας να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ό,τι κάνετε, είτε είναι για δουλειά είτε είναι για διασκέδαση. Φροντίστε τον εαυτό σας, αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να είναι πιο άμεσα, ενώ σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και, κατ’ επέκταση, δυναμώστε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, που έως τώρα δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε έως σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας, ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι είτε απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας. Βέβαια, ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και χαλάσουν την εικόνα σας. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ελκυστικό παρουσιαστικό σας, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που φαίνονται ότι είναι ανυπέρβλητα προβλήματα. Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να «βαλτώνει». Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας γι’ αυτό τον μήνα είναι η εξέλιξη σε οποιοδήποτε τομέα. Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά βήματα, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους. Επιτέλους, είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, αυτό που δεν τολμούσατε, για να αποκτήσετε τον σύντροφο της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις. Εξάλλου, γιατί εσείς να ταλαιπωρήστε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι και πώς θα σας κρίνουν, όταν εκείνοι κάνουν αυτό που τους αρέσει; Ομως, αφού σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε κάτι τέτοιο, ευτυχώς για εσάς, οι συνθήκες θα καλυτερεύσουν και θα προκύψει μια αποδεκτή από όλους τάξη.

ΖΥΓΟΣ: Η ερωτική σας ζωή θα βαίνει όλο προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλλουν στο να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας. Η θέλησή σας και το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο για εσάς. Οι δεσμευμένοι, με αίσθημα αμοιβαίας εκτίμησης, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τις ανάγκες και τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα. Η κατανόηση και η υπομονή, χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις, μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να δημιουργήσουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας. Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε έναν ασυγκράτητο ερωτισμό. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα γίνει αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική αλλά ούτε και στο απόλυτο συναίσθημα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει για οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας, που μπλοκάρουν τα θέλω σας. Δεν χρειάζεται να θεωρείτε τον συμβιβασμό ως πράξη καταπίεσης, γιατί όταν είναι σωστός επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα, μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Ενα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούργιο σύντροφο, που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει. Ετσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για έναν αληθινό σύντροφο δεν χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μία σχέση, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως, όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια. Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα και να το βρίσκατε, δεν θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματα σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δεν θα το καταφέρνετε και δεν θα αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις. Όμως, μη χρησιμοποιήσετε τον φόβο της απόρριψής σας ως προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...