Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 19 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες που έχετε, προγραμματίστε καλύτερα τις δουλειές σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα κάποιες φορές απατούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε διαρκώς στους φίλους σας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή όσον αφορά κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς πολύ σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται και τα οφέλη θα φανούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που μπορεί να κρίνεται πολύ καλό για όσους είστε αδέσμευτοι, είναι όμως αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που οδήγησαν στην καθυστέρηση πραγματοποίησης των σχεδίων σας. Ετσι θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Συζητήστε με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού χώρου μια οικονομική εκκρεμότητα, ώστε να έχετε επιτυχία και μέλλον στη μεταξύ σας οικονομική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σύμμαχος στο πλευρό σας θα είναι η καλή σας τύχη, που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να έχουν καλύτερη πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια. Αντιθέτως, επιβάλλεται να είστε προνοητικοί. Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τα ερωτικά ζητήματα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζετε να ζήσετε όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αντιστέκεστε στις προσπάθειες κάποιων ατόμων να σας προσεγγίσουν. Δεν πρόκειται να μείνετε παραπονεμένοι από τα αποτελέσματα, αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε οργανώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές. Μην αφήνετε τη ζήλια να δηλητηριάζει τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Μείνετε μακριά από άτομα που δεν θέλετε παρτίδες μαζί τους, γιατί σας έχουν θίξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη θυμώνετε για τα λάθη σας, αφού από αυτά μαθαίνετε. Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε να αναδειχθούν νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας και δεν θα χάσετε. Κάντε καινούργιες γνωριμίες, αλλά μην ξεχνάτε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ορισμένες ενέργειες είναι πιθανόν να σας ταράξουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...