Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 22 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου, είτε στόχους στον εργασιακό τομέα είτε ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου και γιατί όχι την ανακάλυψη ενός συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προς τα έξω εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με πολύ οικεία πρόσωπα, ακόμα και αν σας προκαλέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ολοκληρώστε συνεργασίες που πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους, ακόμα και αν κατά κάποιο τρόπο σας φαίνονται δύσκολες. Θα μπορέσετε να κάνετε μεγάλα βήματα προόδου, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και από εδώ και στο εξής θα θέλετε να λειτουργείτε μέσα στη σχέση σας μόνο με αυτόν τον τρόπο.

ΛΕΩΝ: Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας. Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί αν δείξετε αγάπη. Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους. Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε. Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν, για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει. Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει. Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...