Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 11 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούργιες στρατηγικές. Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε, γιατί από αυτά θα μάθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μπορέσετε να κάνετε καινούργια ανοίγματα ή να ανταποκριθείτε σε προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΛΕΩΝ: Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες. Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα. Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα. Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και μην αφήνετε το περιβάλλον να αποσπά την προσοχή σας ή να καταναλώνει αρκετή από την ενέργειά σας. Η διατήρηση μιας σταθερής πορείας θα είναι σημαντική για το μέλλον της καριέρας αλλά και της προσωπικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε ευχέρεια στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ενώ συγκυρίες και άτομα του εργασιακού και οικογενειακού περιβάλλοντος θα στηρίζουν τις επιδιώξεις σας και θα συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεριμνήστε ώστε να μην αφήσετε πίσω υποχρεώσεις του οικογενειακού χώρου που θα ανακόπτουν την πορεία σας. Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει σε συνδυασμό με το πολύστροφο μυαλό σας και προχωρήστε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν υπήρξε κάποια ένταση στον οικογενειακό χώρο από προβλήματα που διαρκούσαν καιρό, τα πράγματα αλλάζουν και οι άσχημες στιγμές γίνονται παρελθόν. Αν συμβούν παρεξηγήσεις, φροντίστε να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τις πραγματικές σας προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη βοηθάει να συσφίξετε σχέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να πετύχετε σημαντική υποστήριξη, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε τρόπους και μεθόδους που θα συμβάλλουν στη ρύθμιση θεμάτων που εκκρεμούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προσοχή πολλών θα είναι στραμμένη επάνω σας, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θα πείτε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...