Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 17 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων προτού κάνετε μεγάλα ανοίγματα ή πάρετε ρίσκα που κρύβουν κινδύνους. Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που έχετε αναλάβει.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε βήμα βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα. Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δεν σας αρμόζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων προτού βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα, όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους. Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας, πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος. Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση, δώστε τις. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δεν σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα.

ΛΕΩΝ: Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας. Δεχτείτε πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες. Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην ξεμείνετε, αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που δεν σας χρειάζονται. Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας. Μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο, γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν. Δεχτείτε φιλικές συμβουλές τις οποίες είχατε ζητήσει, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες. Όσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε, δεν θα καταφέρετε και πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάζοντας μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου. Διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες προτού κάνετε οποιαδήποτε κίνηση με σοβαρότητα, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα, που ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας. Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή, βάζοντας μπροστά τον δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και στα ίδια. Βάζοντας μπροστά τη δική σας, μικρή επανάσταση, θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού, απεναντίας, θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, κάνοντας αυτά που νιώθετε πως έχετε ανάγκη.

ΙΧΘΥΣ: Θα ζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση τρίτων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως δεν είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Κάντε πιο απλές τις σκέψεις σας για να μπορέσουν να βγάλουν πιο εύκολα νόημα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...