Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Όπου χρειάζεται, ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί η διπλωματική μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Η σωστή στρατηγική ελαχιστοποιεί τις απώλειες. Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις στον οικογενειακό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν θα κουραστείτε αρκετά, αλλά θα εξασφαλίσετε αξιόλογες συνεργασίες. Στον οικογενειακό τομέα οι διαφωνίες είναι αναμενόμενες. Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καβγάδες, γιατί θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι συμβατοί με τις ικανότητές σας, ώστε να μην απογοητευτείτε ή να μην αναγκαστείτε να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν υλοποιούν τίποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρώτα ακούστε τις επιθυμίες σας και έπειτα δώστε τον αγώνα σας για να τις πραγματοποιήσετε. Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας. Οργανωθείτε περισσότερο ώστε να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε οριστικά από περιττούς συναισθηματισμούς που δεν σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις προσωπικές σας υποθέσεις. Κάντε οικονομία δυνάμεων, διότι θα εξουθενωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναθεώρηση των στόχων μπορεί να σας τρομάζει, αλλά θα είναι αποδοτική. Τα αναπάντεχα γεγονότα είναι αναμενόμενα και στον συναισθηματικό τομέα. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και την τάξη, θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να μην ακούτε την άλλη πλευρά. Η αφέλεια και η καχυποψία δεν πρόκειται να εκτιμηθούν από κανέναν. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τις κακές συνήθειες, διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορείτε να τηρήσετε. Διοχετεύστε σωστά τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια τον χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τη συντροφικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να περάσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε σε θεωρίες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις. Παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούνται. Για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, αναζητήστε τις αιτίες που κρύβονται από πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από συζητήσεις θα επιτύχετε περισσότερα απ’ όσα θέλετε. Μη μείνετε άπρακτοι όταν συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που στο παρελθόν δεν βλέπατε. Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατώντας παθητική στάση απέναντι στους άλλους, δεν θα κερδίσετε τίποτε. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ