Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Μαίρη Συνατσάκη, Γιώργος Λιανός και Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτουν την ομάδα που υποστηρίζουν

Έχει δυνατό ρόστερ και παίζει για τα παιδιά

Η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιώργος Λιανός και η Μαρία Ηλιάκη φόρεσαν τα αθλητικά τους και μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι με στόχο, με τη βοήθεια όλων μας, η «Ομάδα Προσφορά ΟΠΑΠ» να πετύχει για ακόμη μια χρονιά ρεκόρ προσφοράς για τα παιδιά. Στον τερματισμό της εφετινής προσπάθειας, την ημέρα του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, οι πόντοι που θα έχουν συγκεντρωθεί από τη συμμετοχή όλων στις δοκιμασίες της εφαρμογής, θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση, ώστε να συνεχιστεί η ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Η συγκομιδή πόντων ξεκινά με το κατέβασμα της δωρεάν εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» στο κινητό ή το tablet μας και όσο περισσότερο παίζουμε στις δοκιμασίες, τόσο αυξάνεται η προσφορά του ΟΠΑΠ στα παιδιά.

Μέχρι σήμερα ο ΟΠΑΠ έχει ολοκληρώσει το 64% της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας, κάνοντας 200.000 παιδιά να χαμογελάσουν. Η αγάπη για τα παιδιά είναι το ισχυρότερο κίνητρο για να κατεβάσουμε όλοι και εφέτος την εφαρμογή, όπως έκαναν η Μαίρη, ο Γιώργος και η Μαρία, οι οποίοι υποστηρίζουν την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ.

Δείτε το βίντεο:

Για να πάρουμε μέρος στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

• Κατεβάζουμε την εφαρμογή

• Παίζουμε στις δοκιμασίες

• Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.