Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 26-27 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας μέχρι να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει. Δεν θα φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας αν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αύξηση των εσόδων σας θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει τόσο για την εμπιστοσύνη τους όσο και για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα σας θα αναλώσουν τον περισσότερο από τον χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας.

ΛΕΩΝ: Μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να βάλετε μπρος, αλλά δεν ξέρετε πώς να αρχίσετε. Αν θέλετε να αποφύγετε τις διαφωνίες, φροντίστε να μην κάνετε βιαστικά βήματα και να μην αντιδράτε σε προκλητικές κουβέντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς νέες ευθύνες στον τομέα της εργασίας σας είναι πιθανόν να σας κουράσουν. Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας πρέπει να βάλετε όρια, πριν σας τσακίσουν τα νεύρα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον. Αποφύγετε τις αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει εις βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με μεθοδικές κινήσεις οι επαγγελματικές υποθέσεις σας θα προχωρήσουν θετικά. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στην εργασία σας. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορεί να σας αποδώσουν πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας καταρρακώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σας. Αν επιθυμείτε πραγματικά να αντεπεξέλθετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες εκκρεμότητες για να έχετε άμεσες λύσεις. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους στην πορεία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...