Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις δυσκολίες. Εχετε ακόμα πολλά να κάνετε και να δώσετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και για τις άλλες υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης. Πρέπει να ενημερώσετε τον σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συνεχής άρνησή σας να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας σας απομακρύνει από το ταίρι σας. Μην περιμένετε να καταλάβει τους φόβους και τα άγχη σας χωρίς να του δίνετε στοιχεία. Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά.

ΛΕΩΝ: Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα. Εάν αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δεν σας τιμούν. Τολμήστε για μια φορά και πείτε όχι σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας. Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού χώρου θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις στις οποίες έχετε κατασταλάξει εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι. Μη συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που ως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμα και αν στον δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και κάντε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας, καθώς οι συμβιβαστικές ρυθμίσεις σε διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και στους συνεργάτες σας δεν σας ταιριάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Σκεφτείτε πώς θα αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα και ικανότητές σας, ώστε να μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...