Η αιχμηρή τοποθέτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα «Mr Ράδιο Αρβύλα» – Αρναούτογλου

Τραβάτε με κι ας κλαίω… Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε σε συνέντευξή του πως δεν πρόλαβε, ούτε θέλει να πάρει θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως ανέφερε ωστόσο αμέσως μετά: «Ο Κανάκης έχει της… εκπομπής του τον χαβά!». Σκεφτείτε, δηλαδή, να ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια τι θα έλεγε το στόμα του!

Ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, που διατηρεί και τη δική του ενότητα στην εκπομπή, το «Ouga Challenge», μίλησε στο «Έθνος ΤV» και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στην κόντρα του «Άρνι» με τον «Mr Ράδιο Αρβύλα».

«Τη διαμάχη Αρναούτογλου – Κανάκη πώς την είδες; Πήρες θέση νομίζω…» του απηύθυνε τον λόγο ο δημοσιογράφος. «Δεν πρόλαβα να πάρω θέση. Θα μου επιτρέψεις να μην πάρω ούτε τώρα θέση. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που ο ένας είναι στον ΑΝΤ1 και ο άλλος ήταν στο κανάλι για πολλά χρόνια. Χωρίς να το έχω επιδιώξει ξέρω πράγματα και καταστάσεις, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες» απάντησε ο Δημήτρης και κατόπιν πήρε θέση υπέρ του Αρναούτογλου.

«Ήταν όμως πολύ άκυρο και άκαιρο το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη. Είχε της εκπομπής του τον χαβά, για να μην πω τίποτε άλλο. Στην ουσία των πραγμάτων είναι αστείο να μιλάμε για αντιγραφές. Ο,τι κάνουμε φέρει την προσωπική μας σφραγίδα. Στην αμερικανική τηλεόραση υπάρχουν οκτώ ίδια talk shows, όμως ο κάθε παρουσιαστής το κάνει με τον τρόπο του. Και εμένα πήραν στοιχεία από το “Ouga Challenge”, η Τσολάκη, παλαιότερα ο Κρατερός Κατσούλης, που εγώ με τη σειρά μου είχα πάρει από τον Γαλιφιανάκη. Έτσι είναι. Ο καθένας βάζει το προσωπικό του στίγμα» είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Ξέσπασε η Έφη Θώδη κατά της Άντζελας Δημητρίου: «Έβγαλε το κόμπλεξ της»

Εμφανώς ενοχλημένη μίλησε η Έφη Θώδη στην κάμερα της...

H σύζυγος του «βασιλιά του real estate» έγινε στιχουργός

Η σύζυγος του «βασιλιά του real estate» υπογράφει, μεταξύ...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.