Πολυτάλαντη η Μαρία-Ολυμπία! Έμεινε σπίτι και το… έριξε στη ζαχαροπλαστική

Δεν είναι μόνο fashion and style icon η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η Μαρία – Ολυμπία φαίνεται πως τα καταφέρνει περίφημα και ως pastry chef!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε καραντίνα στη Νέα Υόρκη μαζί με τους γονείς της Παύλο και Μαρί – Σαντάλ αλλά και τα αδέλφια της, αφού δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλη χώρα, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, που είναι ακόμη αυστηρά στις ΗΠΑ. Έτσι η γαλαζοαίματη, έχοντας στη διάθεσή της άπλετο ελεύθερο χρόνο και δημιουργική ενέργεια, είπε να φτιάξει ένα εύκολο μεν, νοστιμότατο δε γλυκάκι για να περάσει η ώρα της ευχάριστα και να κεράσει και τους δικούς της. Πήρε φρέσκες φράουλες, που είναι η εποχή τους και υπάρχουν σε αφθονία, τις βούτηξε σε λιωμένη σοκολάτα και τις έβαλε στο ψυγείο.

Ο λαχταριστός συνδυασμός φαίνεται ότι αρέσει στην οικογένειά της, γι’ αυτό έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή. Μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της μητέρας της με τη δημιουργία της ανά χείρας, μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου.
Η σύζυγος του Παύλου, υπερήφανη για το κατόρθωμα της κόρης της, ανέβασε την εικόνα στο Instagram μαζί με άλλη μία, του γλυκού ολοκληρωμένου. Όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε από τους χιλιάδες followers της, με άπειρα likes και σχόλια επιβράβευσης για τις ικανότητές της Μαρίας – Ολυμπίας και στη ζαχαροπλαστική. Πόσα ταλέντα πια;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Ξέσπασε η Έφη Θώδη κατά της Άντζελας Δημητρίου: «Έβγαλε το κόμπλεξ της»

Εμφανώς ενοχλημένη μίλησε η Έφη Θώδη στην κάμερα της...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Έξαλλη η Καινούργιου με τη φάρσα του Ανέστη Ευαγγελόπουλου: «Ποιοι γελοίοι είναι αυτοί;»

Λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της...