Νέος χωρισμός στη σόουμπιζ

Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι του τραγουδιστή

Περονόσπορος έχει πέσει στη σόουμπιζ καθώς ο ένας χωρισμός διαδέχεται τον άλλον. Αυτή τη φορά χώρισε ένα αγαπημένο ζευγάρι που κανείς δεν περίμενε πως θα διαλυόταν αυτή η σχέση.

Ύστερα από μόλις 10 μήνες σχέσης ο Λίαμ Πέιν των One Direction και το μοντέλο Κέιτ Κάσιντι αποφάσισαν να ακολουθήσουν αντίθετες κατευθύνσεις στην προσωπική ζωή τους.

Όπως αποκαλύπτει η «Sun», η 24χρονη Αμερικανίδα μάζεψε τα πράγματά της, και έφυγε από το σπίτι του 29χρονου Βρετανού τραγουδιστή στη νότια Αγγλία και επέστρεψε στις ΗΠΑ. Ωστόσο, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους. Πηγή της βρετανικής εφημερίδας ανέφερε ότι, μόλις ο Πέιν επέστρεψε στην Αγγλία από το Λος Αντζελες των ΗΠΑ, όπου ηχογραφεί το σόλο άλμπουμ του, «κάθισαν για να συζητήσουν».

Έβαλαν κάτω τα δεδομένα στη σχέση τους, καταλήγοντας από κοινού στο συμπέρασμα ότι δεν τραβούσε άλλο. «Η σχέση έκανε τον κύκλο της», ανέφερε άτομο από τον κύκλο του ζευγαριού, προσθέτοντας ότι «η Κέιτ έφυγε από το σπίτι του Λίαμ και πέταξε για τις ΗΠΑ στις αρχές της εβδομάδας».

«Ο Λίαμ γνωρίζει ότι είναι η σωστή απόφαση, καθώς έχει πέσει με τα μούτρα στη μουσική του και το υπόλοιπο του έτους θα πνίγεται από τη δουλειά» σημείωσε. Εξήγησε ότι τις επόμενες εβδομάδες ο Πέιν θα τις περάσει κάνοντας «πέρα δώθε» από την Ευρώπη στις ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...