Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε ένσταση σε βάρος του ΠΑΟΚ

Τεράστια μαγκιά από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Η διαφορετικότητα της ΑΕΚ δεν διαπραγματεύεται… Αυτό αποδείχτηκε από την απόφασή της να μην προχωρήσει σε ένσταση (παρότι ήταν δεδομένο ότι θα κερδίσει την υπόθεση και τη δεύτερη θέση) σε βάρος του ΠΑΟΚ για την παράνομη χρησιμοποίηση 12 ποδοσφαιριστών του που είχαν ληγμένα δελτία Υγείας. Μάλιστα, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, στην «Ένωση» από την πρώτη στιγμή η σκέψη ήταν να μη γίνει ένσταση και αυτή δεν άλλαξε ποτέ.

Και αυτό αφορούσε την ίδια την ομάδα, το ίδιο το κλαμπ, όχι τους βασικούς ανταγωνιστές της. Η ΑΕΚ λειτούργησε και προχώρησε σε μια απόφαση με γνώμονα τι προστάζει η ιστορία της και τι σημαίνει και εκφράζει η διαφορετικότητα που τη διακρίνει σαν ομάδα από την ίδρυσή της.

Μάλιστα, όλα αυτά κόντρα σε πολύ μεγάλο κομμάτι κόσμου της ομάδας (και των άλλων ομάδων όμως), που ήθελε να προχωρήσει στην κατάθεση ένστασης για το κύρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει και τα εκατομμύρια από πιθανή πρόκριση στους ομίλους. Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν γινόταν να είναι άλλη από τη μη χρήση του δικαιώματος, αφού αυτό επιβάλλει η ιστορία της ΑΕΚ.
Η ιστορική ανακοίνωση της «Ενωσης» αναφέρει: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που έχει βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ, εναντίον του κύρους του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Η πρωτοφανής περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής 12 ποδοσφαιριστών του αντιπάλου μας, λόγω μη ανανέωσης των δελτίων Υγείας (ειδικά αυτήν την εποχή), και η δεδομένη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εάν προχωρούσαμε σε ένσταση, δεν αλλάζει τα πιστεύω μας. Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από τον δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου. Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ! Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά! Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.

Η παράδοξη για πολλούς απόφασή μας, που έρχεται κόντρα στα ήθη που επικρατούν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας ειδικά τον τελευταίο καιρό, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και υπερηφάνειας όχι μόνο των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μικρό δικό μας βήμα, θα εξελιχθεί σε άλμα προς τη συνολική αλλαγή κατεύθυνσης του ποδοσφαίρου μας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....