Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Πολάκη

❱❱ Εφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος πεθερός του αναπληρωτή υπουργού ΥγείαςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Εχασε τον αγαπημένο του πεθερό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο πατέρας της συζύγου του Δώρας Τσούκα, Σωτήρης, έσβησε προχθές το βράδυ, ύστερα από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και πολυήμερη νοσηλεία σε Εντατική νοσοκομείου.
Ο Παύλος Πολάκης τού είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ ο εκλιπών ήταν ο πιο θερμός υποστηρικτής του υπουργού. Η σύζυγος Πολάκη με τις κόρες τους αποχαιρέτησαν στα Σφακιά τον Σωτήρη Τσούκα.

petheros polaki

Λίγοι γνωρίζουν ότι πίσω από τον αναπληρωτή υπουργό κρύβεται η Δώρα του, την οποία γνώρισε στην ΚΝΕ όταν εκείνος ήταν καθοδηγητής, στην Ιατρική όπου φοιτούσε. Ηταν μάλιστα και οι τρεις συμφοιτητές με τον δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Η Δώρα Τσούκα – Πολάκη ήταν μια καλλονή της εποχής, παρά το… κνίτικο προφίλ της. Από εκείνα τα χρόνια, τα φοιτητικά, του Πολάκη και ύστερα οι δυο τους είναι μαζί και μαζί αποχαιρέτησαν τον πατέρα της.

Τα… αγρινιώτικα αγγλικά του Γιώργου Βαρεμένου

varemenos

❱❱Αγγλική γλώσσα και ΣΥΡΙΖΑ… καμιά σχέση. Η μέρα με τη νύχτα! Μετά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα περίφημα αγγλικά του, ο «δαίμων του ΣΥΡΙΖΑ» ξαναχτύπησε. Στο πρόσφατο συνέδριο της Ενωσης των Ευρωπαίων δημοσιογράφων, που έγινε στο Αγρίνιο, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος (φωτό) είχε τη φαεινή ιδέα να απευθυνθεί και στα αγγλικά στους ξένους, και τότε έγινε το σώσε… Τα αγγλικά του είχαν την προφορά του χωριού του! Το αξάν… πήγε και ήρθε! Θα μου πείτε, στο Αγρίνιο βρισκόταν και τα προσάρμοσε, και τότε εγώ θα σας απαντήσω ότι ο Βαρεμένος δεν έχει καταλάβει ότι οι Αγρινιώτες και η προφορά του λόγου τους δεν είναι πια εκείνη των παππούδων του Βαρεμένου. Εχει μείνει λίγο πίσω ο αντιπρόεδρος της Βουλής. «Αϊντε… Γουέλκομ του Αγκρίνιου»!

Με τσιπουράκι ανά χείρας

tsipoyro

❱❱Διπλές χαρές για τον βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο του Κινήματος Αλλαγής: Πρώτον, είχε γενέθλια η μικρή του κόρη, που έγινε δέκα χρόνων, και, δεύτερον, άναψε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χωριό του, την Αλωνίσταινα.
Ο Οδυσσέας έχει τρία παιδιά, την Ελενα, μαθήτρια της β’ γυμνασίου, τον Γιώργο, που πάει στην ε’ δημοτικού, και τη Φωτεινούλα, που είναι στην δ’ τάξη.
Η Φωτεινούλα του, όπως τη λέει ο ίδιος, έσβησε με συμμαθητές της τα δέκα της κεράκια.
Λίγο μετά ο μπαμπάς της με τσιπουράκι ανά χείρας υποδεχόταν τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα στο χωριό του, σε μια παραδοσιακή εκδήλωση με χορό και τραγούδι.

Στρώθηκαν τα χαλιά

voytsis

❱❱Ετοιμασίες χθες στη Βουλή για την προεδρική εορτή, που είναι σήμερα. Ο Νίκος Βούτσης (φωτό) γιορτάζει όχι όλη τη μέρα, αλλά από τις 13.00 έως τις 14.00, οπότε θα δεχτεί τις ευχές των συναδέλφων του. Στρώθηκαν τα κόκκινα χαλιά, ενώ άρχισαν να στολίζονται και τα χριστουγεννιάτικα καραβάκια. Χθες όμως ευχές δεχόταν και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, που γιόρταζε. Να σας χαιρόμαστε, λοιπόν.

(!)

mpoys

Στο βιβλίο συλλυπητηρίων της αμερικανικής πρεσβείας υπέγραψε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης. Αιτία ήταν ο θάνατος του 41ου Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους. Η πρεσβεία χθες «πενθούσε» και ήταν ανοιχτή σε πολίτες που ήθελαν να γράψουν κάτι στο βιβλίο που υπήρχε για τον εκλιπόντα Μπους.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...