Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

SHOW TIME! «Απελευθερώθηκαν» δύο σπίτια από καταλήψεις παράνομων μεταναστών και συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί με 1.750 γραμμάρια κάνναβη

❱❱ Επικοινωνιακό τρικ εν όψει εκλογών η επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια, λίγες μέρες μετά το φιάσκο με τους άνδρες του ΛιμενικούΛίγες μέρες μετά το φιάσκο με τους άνδρες του Λιμενικού στα Εξάρχεια, αλλά και λίγες ώρες μετά την επίθεση κουκουλοφόρων σε περιπολικό στην ευρύτερη περιοχή, η Ελληνική Αστυνομία -και κυρίως η πολιτική ηγεσία της- θέλησε με ένα άνευ προηγουμένου σόου να αποδείξει ότι… δεν καταλαβαίνει από άβατα.

Η επιχείρηση «σκούπα» που πραγματοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα στα Εξάρχεια είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό τρικ εν όψει εκλογών. Η επιχείρηση έγινε παρουσία των καναλιών, που προφανώς είχαν ειδοποιηθεί για να καταγράψουν την… πυγμή της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά την επιχείρηση έγιναν συνολικά 103 προσαγωγές σε δύο υπό κατάληψη σπίτια στην οδό Τζαβέλα.

Στην πλειονότητά τους οι προσαχθέντες ήταν μετανάστες, οι οποίοι είχαν βρει καταφύγιο στα συγκεκριμένα σπίτια. Από τις δεκάδες προσαγωγές δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και η Ελληνοαυστραλέζα, η οποία είχε συλληφθεί από κλιμάκιο λιμενικών σε υπό κατάληψη σπίτι στην ίδια περιοχή και ελευθερώθηκε από την ομάδα ένοπλων κουκουλοφόρων που επιτέθηκε στους λιμενικούς. Υπενθυμίζεται πως κατά την επίθεση των κουκουλοφόρων είχαν τραυματιστεί οι δύο άνδρες του Λιμενικού, ο ένας από μαχαίρι στο πόδι.

10 f2 4773755
Ανδρες της ΟΠΚΕ έξω από σπίτι που βρισκόταν υπό κατάληψη

Επιπλέον, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι επί της οδού Σολώμου, κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 24 και 40 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 23 ετών, όλοι αλβανικής καταγωγής. Στην έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1.750 γραμμαρίων. 

10 f3 4773655
Αστυνομικός μεταφέρει κατασχεθέντα αντικείμενα

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε κατόπιν δικαστικής εντολής, καθώς ο ιδιοκτήτης των δύο κτιρίων είχε καταγγείλει εδώ και μήνες ότι τα δύο οικήματά του έχουν καταληφθεί από αγνώστους.

«Δεν υπάρχει άβατο»

Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έσπευσε προφανώς να… εξαργυρώσει τα οφέλη από την επιχείρηση στα Εξάρχεια. Η υπουργός Ολγα Γεροβασίλη τόνισε σε δηλώσεις της ότι η επιχείρηση «προετοιμαζόταν μήνες» και ταυτόχρονα απέρριψε κάθε σύνδεση της επιχείρησης με την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε κατά των λιμενικών. «Είναι ανόητο να ισχυρίζονται κάποιοι ότι η σημερινή επιχείρηση στα Εξάρχεια είναι αντιπερισπασμός σε αυτό που έγινε από το Λιμενικό» τόνισε, ενώ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα έσπευσε να δηλώσει ότι «δεν υπάρχει άβατο πουθενά»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...