Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Βουλγαράκης εθελοντής στην Κιβωτό του Κόσμου

❱❱ Η άγνωστη εδώ και χρόνια φιλία του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων με τον πατέρα ΑντώνιοΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ήταν και παραμένει εθελοντής της οργάνωσης Κιβωτός του Κόσμου.

Με τον δημιουργό και στυλοβάτη της Κιβωτού, τον πατέρα Αντώνιο, γνωρίζονται χρόνια τώρα και διατηρούν τη φιλία τους.

img 7677

«Με τον πατέρα Αντώνιο μας συνδέει μια μακρά φιλία. Ημουν από τους πρώτους που πίστεψαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, όταν ακόμα η Κιβωτός στεγαζόταν σε ένα μικρό καφενείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι εμείς που πιστέψαμε στην Κιβωτό τη βλέπουμε σήμερα να έχει γιγαντωθεί και να επιτελεί αυτό το πραγματικά σπουδαίο έργο. Ημουν και εξακολουθώ να παραμένω αρωγός στην προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου και εθελοντής» μας λέει ο Γιώργος Βουλγαράκης, που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε κοντά στον πατέρα Αντώνιο.

Η Κιβωτός του Κόσμου, που είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά. Και ο Βουλγαράκης, ως πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων παιδιών, φυσικά και είναι μαζί τους.

Απολογισμός ζωής για την 53χρονη Νατάσα Παζαΐτη

natassa karamanli genethlia

❱❱Δεν έκρυψε ποτέ την ηλικία της (άλλωστε την αναφέρει φαρδιά πλατιά στο βιογραφικό της) – και γιατί να το κάνει άλλωστε; Aκομπλεξάριστη, άνετη και ξεχωριστή για την ωραία προσωπικότητά της, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή γιόρτασε προχθές τα 53α γενέθλιά της με έναν συγκινητικό απολογισμό ζωής.
«Σήμερα κλείνω 53 χρόνια ζωής και εμπειρίας. Η ζωή είχε όμορφες στιγμές, γλυκιές οικογενειακές μνήμες παιδικών χρόνων, χαρούμενες οικογενειακές στιγμές της ενήλικης ζωής, αγωνίες, απώλειες, θλίψεις, καημούς, θριάμβους, γκρεμούς, όλα μπροστά μας. Ολα στα μάτια μας, στην ψυχή μας. Για να ζήσουμε μαζί τους, να πορευτούμε, να γίνουμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί, πιο χρήσιμοι» έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή στους λογαριασμούς της στα social media. Το σχόλιο συνόδευε και μια φωτογραφία, στην οποία η Νατάσα έσβηνε τα 53 κεράκια της τούρτας των γενεθλίων της.
Η γιατρός Νατάσα, που ειδικεύεται στις παθήσεις του μαστού, γιόρτασε παρέα με τα 16χρονα δίδυμα παιδιά της, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, στο σπίτι τους στη Ραφήνα, με φόντο τη «βροχερή θάλασσα» εκείνης της ημέρας, που απλωνόταν μπροστά στα παράθυρά τους.
Μαζί τους ήταν τρεις φίλοι της οικογένειας, εκτός πολιτικής, καθώς και μια γιατρός, συνεργάτιδα της Νατάσας Καραμανλή. Στο πλάι της ήταν, φυσικά, ο πρώην πρωθυπουργός. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φωτογραφικό ενσταντανέ είναι «δημιουργία» του Αλέξανδρου Καραμανλή, που λατρεύει τη μανούλα του.

Ο… γαλλόφωνος Κάτσης

img 7674

❱❱Ο «μικρός του ΣΥΡΙΖΑ», ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Γαλλοφωνίας στην ελληνική Βουλή και γι’ αυτό χθες υποδέχθηκε εκεί τους γαλλόφωνους συναδέλφους του.
Οι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών αντιπροσωπιών της ευρωπαϊκής περιφέρειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Γαλλοφωνίας στην Αθήνα ξεναγήθηκαν στην πρωτεύουσα Αθήνα και τα πέρασαν μούρλια! Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Γαλλοφωνίας αποτελείται από βουλευτές 83 εθνικών Κοινοβουλίων, καθώς και φόρα διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών και σκοπό έχει, όπως είπαν οι Γάλλοι στη στήλη, την προαγωγή της κουλτούρας και των πολιτισμών των γαλλόφωνων χωρών, καθώς και τη διάδοση της γαλλικής γλώσσας. Φυσικά ο Μάριος «παίζει τα γαλλικά στα χέρια του» και λατρεύει κι οτιδήποτε γαλλικό.

(!)

stathakopoyloy

«Δώσε μου τη δύναμη να μεταφέρω τη φωνή σου στις 26 Μαΐου στην Ευρωβουλή» είναι το σύνθημα της υποψήφιας ευρωβουλευτού με τη Ν.Δ., ηθοποιού Πέγκυς Σταθακοπούλου. Η Πέγκυ για τις μετακινήσεις της στο κέντρο χρησιμοποιεί το μετρό και εκεί την πέτυχε η στήλη. Κάρτα στο χέρι και βουρ στον υπόγειο η υποψήφια ευρωβουλευτής, που δεν αλλάζει με τίποτα τις καθημερινές της συνήθειες. Μετά τις 26 Μαΐου, μάλιστα, μπορεί και το βελγικό μετρό να έχει τη… χαρά να τη βλέπει.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...