Η ανορθόγραφη υποψήφια που έβαλε στόχο να εξοντώσει τις … μύγες

❱❱ Τα μάτια των δημοτών του Διδυμοτείχου έβγαλε η ανάρτηση υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, η οποία…… εκτός από τα «μαύρα μεσάνυχτα» στην ορθογραφία, θέτει και ως πρωταρχικό στόχο την… εξόντωση της μύγας!

Η μουσουλμάνα Αϊσέ Ζόμπου (φωτό), σε μια κατάθεση ψυχής στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook (η οποία, ωστόσο, δυσκολεύει και τον πιο υπομονετικό αναγνώστη με την άγνοια των στοιχειωδών κανόνων του ελληνικού συντακτικού), υπόσχεται στους δημότες έργα πνοής στο Διδυμότειχο και επιχειρεί -μάλλον ατυχώς- να πλέξει το εγκώμιο του υποψήφιου δημάρχου της παράταξης με την οποία κατεβαίνει στις εκλογές!

«Eχω κάνει αλλαγεί είμουνα στο Δημητρίου, έβαλα υποψήφια τον Κύριο Δημάρχου Πατσουρούδης οι οποία είναι αγαθός, ωραίος, φιλότιμος και θέλει μια δυνατή σύμβουλη-ο» αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, παραδεχόμενη ωστόσο ότι δεν σπούδασε σε πανεπιστήμια! 

Η ίδια υπόσχεται να φέρει στα χωριά «καινούρια μηχανές για ράντισμα μυγών και οπωσδήποτε καινούρια έργα» αλλά και… «άσφαλτες», καθώς και πεζοδρόμια και κανάλια.

Δυσανάγνωστο

Oπως λέει, «έχει αέρα και μεράκι» και δεσμεύεται να φέρει «πράσινο φως (;) και εξυπηρέτηση»!

Στο δυσανάγνωστο κείμενο, που βρίθει ανορθογραφίας, η μουσουλμάνα υποψήφια ζητάει μάλιστα από τους δημότες να τη στηρίξουν με την ψήφο τους για να… «δώσει ανάπτυξη» στο τόπο και υπόσχεται να προσπαθήσει μέχρι… τελευταίας σταγόνας, θυμίζοντας διαφήμιση ελαιoλάδου προ εικοσαετίας!

Πάντως, δεν δείχνει να πτοείται ή να χάνει την αυτοπεποίθησή της από την άγνοια της ελληνικής γλώσσας και δηλώνει βέβαιη πως μπορεί να καταφέρει τα… μεγαλεπήβολα σχέδιά της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Θεός είναι ένας και «μας φωτίζει όλους». 

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, στην υποψήφια… καλή φώτιση!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ