Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

O βουλευτής γιατρός που δεν έχει γραφείο

Γραφείο του, το εντευκτήριο της Βουλής. Νέα κοινοβουλευτικά ήθη καθιερώνει ο βουλευτής Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Κωστοπαναγιώτου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Γραφείο του, το εντευκτήριο της Βουλής. Νέα κοινοβουλευτικά ήθη καθιερώνει ο βουλευτής Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Κωστοπαναγιώτου. Ο τρομερός 70χρονος γιατρός-χειρουργός (επί χρόνια διευθυντής στο Γενικό Κρατικό της Αθήνας) αρνήθηκε να πάρει γραφείο, όπως συνηθίζουν οι βουλευτές, δεν έχει βουλευτικό αυτοκίνητο και δεν θέλει αστυνομική φρουρά.

Γραφείο του έχει κάνει τα καναπεδάκια του εντευκτηρίου και εκεί, με το τηλέφωνο στο χέρι, διεκπεραιώνει τις δουλειές του. Στα ρουσφέτια λέει «όχι», ενώ, όπως δηλώνει στη στήλη μας, το όνειρό του για την Αριστερά έχει γίνει πραγματικότητα: «Είμαι 50 χρόνια στην αριστερά, παιδί του Λεωνίδα Κύρκου». Ο Φωκεύς γιατρός έχει σύζυγο την αναισθησιολόγο του Αττικού Νοσοκομείου Γεωργία Κωστοπαναγιώτου, που πριν από λίγο καιρό πήγε στη Μυτιλήνη και εκπαίδευσε στις πρώτες βοήθειες 200 νοσηλευτές και λιμενοφύλακες οι οποίοι υποδέχονται τους πρόσφυγες, όταν καταφτάνουν σωρηδόν στα ελληνικά παράλια.

dfsfsdfsd

«Γέφυρα» Μητσοτάκη – Σαρκοζί προσπαθεί να «χτίσει» ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στο Παρίσι Αντώνης Γκορτσίλας. Ετοιμάζουν εκδήλωση με την παρουσία του πρώην προέδρου της Γαλλίας και προσωπικού φίλου του καθηγητή Γκορτσίλα, που ζει 27 χρόνια στη Γαλλία και είναι εις εκ των ιδρυτικών μελών του κόμματος του Νικολά Σαρκοζί. Ο Ελληνογάλλος καθηγητής με τον φίλο του, βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κουκοδήμο, ξεναγήθηκε στη Βουλή και ύστερα θα πήγαινε στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού για να πείσει τον πρόεδρο να πάει στο Παρίσι.

Ο ανιψιός του αντάρτη

Αν και δεν του φαίνεται, είναι ανιψιός του -θρυλικού στη Ρούμελη- καπετάν Νικηφόρου Δημητρίου, που σε ηλικία μόλις 21 ετών είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος Γερμανών και Ιταλών. Αυτός είναι ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός. Τα παιδιά του καπετάν Νικηφόρου -και ξαδέλφια του Ψαριανού- Πέτρος και Νίκος παρουσιάζουν στις 9 Μαρτίου βιβλίο για τον πατέρα τους με τίτλο: «Αντάρτης στα βουνά της Ρούμελης». Η μάνα του Γρήγορη Ψαριανού και ο καπετάν Νικηφόρος ήταν αδέλφια.

Με τα πόλο μπλουζάκια

Φόρεσαν τα πόλο μπλουζάκια στη Βουλή και μύρισε καλοκαίρι γενικώς… Και το λέμε, πρώτον, γιατί μέχρι χθες δεν υπήρχε στο πρόγραμμα της Βουλής σχεδόν καμία κοινοβουλευτική δραστηριότητα και, δεύτερον, γιατί όντως οι βουλευτές έβαλαν τα κοντομάνικα.
Πρώτος και καλύτερος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που μέσα από το σακάκι του φορούσε ένα ωραίο μαύρο πόλο! Τα καλοκαιρινά βγήκαν από τη ναφθαλίνη και οι κοινοβουλευτικές δραστηριότητες, δυστυχώς, πήραν τη θέση τους!

Περί μπαταχτσήδων
Τους… μπαταχτσήδες της Βουλής θα κυνηγήσει ο Νίκος Βούτσης. Οσοι βουλευτές πήραν δάνεια από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας και δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις αποπληρωμής τους θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα που χρωστούν στη Βουλή. Αυτό αποφάσισε χθες η Διάσκεψη των Προέδρων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...