Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 26-27 Οκτωβρίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας μέχρι να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει. Δεν θα φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας αν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αύξηση των εσόδων σας θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει τόσο για την εμπιστοσύνη τους όσο και για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα σας θα αναλώσουν τον περισσότερο από τον χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας.

ΛΕΩΝ: Μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να βάλετε μπρος, αλλά δεν ξέρετε πώς να αρχίσετε. Αν θέλετε να αποφύγετε τις διαφωνίες, φροντίστε να μην κάνετε βιαστικά βήματα και να μην αντιδράτε σε προκλητικές κουβέντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς νέες ευθύνες στον τομέα της εργασίας σας είναι πιθανόν να σας κουράσουν. Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας πρέπει να βάλετε όρια, πριν σας τσακίσουν τα νεύρα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον. Αποφύγετε τις αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει εις βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με μεθοδικές κινήσεις οι επαγγελματικές υποθέσεις σας θα προχωρήσουν θετικά. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στην εργασία σας. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορεί να σας αποδώσουν πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας καταρρακώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σας. Αν επιθυμείτε πραγματικά να αντεπεξέλθετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες εκκρεμότητες για να έχετε άμεσες λύσεις. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους στην πορεία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δεν περνάει το δικό σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η ημέρα προσφέρεται...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτο θα σας προφυλάξουν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων,...