Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 26-27 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας μέχρι να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει. Δεν θα φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας αν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αύξηση των εσόδων σας θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει τόσο για την εμπιστοσύνη τους όσο και για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα σας θα αναλώσουν τον περισσότερο από τον χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας.

ΛΕΩΝ: Μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να βάλετε μπρος, αλλά δεν ξέρετε πώς να αρχίσετε. Αν θέλετε να αποφύγετε τις διαφωνίες, φροντίστε να μην κάνετε βιαστικά βήματα και να μην αντιδράτε σε προκλητικές κουβέντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς νέες ευθύνες στον τομέα της εργασίας σας είναι πιθανόν να σας κουράσουν. Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας πρέπει να βάλετε όρια, πριν σας τσακίσουν τα νεύρα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον. Αποφύγετε τις αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει εις βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με μεθοδικές κινήσεις οι επαγγελματικές υποθέσεις σας θα προχωρήσουν θετικά. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στην εργασία σας. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορεί να σας αποδώσουν πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας καταρρακώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σας. Αν επιθυμείτε πραγματικά να αντεπεξέλθετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες εκκρεμότητες για να έχετε άμεσες λύσεις. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους στην πορεία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...