Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 29 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή θα παρατηρηθεί μεγάλη κίνηση στο περιβάλλον σας, πρέπει να είστε άψογοι στη συμπεριφορά σας για να αποφύγετε επιπολαιότητες, παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας ανεβαίνει για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο, αλλά καλό θα ήταν να αναλύσετε πρώτα τις καταστάσεις για να μην ξεκινήσετε σε λάθος βάσεις. Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας βαραίνει και, αν εμφανιστούν έντονα οι αδυναμίες σας, μην τρομάξετε, γιατί θα βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε χωρίς να ζημιωθείτε. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται την καλή σας καρδιά και να σας ποδοπατούν. Δείτε ποιοι σας εχθρεύονται και απομακρυνθείτε για να παραμείνετε μόνο εκεί όπου υπάρχει καλή ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ: Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σάς έχουν ωριμάσει, κι έτσι τώρα ξέρετε καλύτερα τον εαυτό σας, αλλά και τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αυτές που σας γεμίζουν ψυχολογικά. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, κυνηγώντας αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε στο παρόν, μια που αυτός ο μήνας φέρνει καινούργια ενδιαφέροντα σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, και αφήστε τα μεγάλα σχέδια για παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε διπλωματικά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον, αφού αυτό είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας και της κοινωνικής σας καταξίωσης, και όχι η δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα και αισθήματα, εφόσον οι προοπτικές σας είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, για να μην αυξηθεί το στοιχείο της υπερβολής στη ζωή σας. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού σας φίλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνοδέψτε τις καλές σας πράξεις και με ωραία λόγια, γιατί αλλιώς θα χαθούν, και είναι κρίμα, αφού έχετε την όρεξη, αλλά και μπορείτε να κάνετε πολλά. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και τις καλές προθέσεις των άλλων, αφήστε στην άκρη τις άσχημες συνήθειες που έχετε και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα επιβαρυνθεί από μικρές αιτίες, κάνοντάς σας να νιώσετε κουρασμένοι. Μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να καλύψει τις δυνατότητές σας, που είναι πολλές. Ξεπεράστε εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να είστε με ένα άτομο που σας ταιριάζει.

ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να συγχωρείτε τις αδυναμίες των άλλων, γιατί ακόμα και μέσα από συγκυρίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξομαλύνετε καταστάσεις, που πριν δεν φαίνονταν εύκολες. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...