Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 2-3 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν οριοθετήσετε τις πραγματικές ανάγκες σας, οι ξαφνικές αλλαγές που θα εμφανιστούν στη ζωή σας μπορεί να πάρουν δραματική πορεία για το παρόν και το μέλλον σας. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να προστατευτείτε στο μέλλον παρατηρήστε καταστάσεις που σας ενοχλούν. Η λογική σκέψη είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε τον σύντροφό σας και να ισορροπήσετε. Αν κάποιοι δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε, εκφράστε τα παράπονά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά ευχάριστη, αν θελήσετε να πραγματοποιήσετε οικογενειακές συναντήσεις, αρκεί να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας για να αποφύγετε τυχόν λάθη. Συναναστραφείτε με ανθρώπους που ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο σας να μην είναι όσο ευχάριστες περιμένατε, αλλά θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και νέους συνεργάτες στο πλευρό σας. Αν οι νοοτροπίες του παρελθόντος δεν σας εκφράζουν, αλλάξτε τις ριζικά.

ΛΕΩΝ: Με το να γυρνάτε τις σκέψεις σας στο παρελθόν για να πετύχετε τους μελλοντικούς στόχους σας είναι σίγουρο πως θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη, ίσως και χειρότερα. Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν στο σημείο που επιθυμείτε να βρεθείτε. Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, αν θέλετε οι ενέργειές σας να είναι περισσότερο επαγγελματικές και ακολουθήστε πρωτότυπες επενδυτικές στρατηγικές. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κούραση από την εργασία σας και να εκτονώσετε το άγχος σας είναι να μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δείχνετε αδιαφορία για τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο καταστρέφετε την εικόνα που έχουν για εσάς. Η επιπολαιότητα δεν θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αντιθέτως θα σταματήσει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μιλήστε ανοιχτά για τα προβλήματα που υπάρχουν σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, και μην κρύβεστε πίσω από ανούσιες δικαιολογίες και ψέματα. Δεν πρέπει να πιέζετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχτούν αυτά που εσείς επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξηγήστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πως θέλετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, και μην τους κάνετε να ανησυχούν για εσάς. Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθέναν σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πριν πάρετε οποιαδήποτε οριστική απόφαση για το μέλλον σας σκεφτείτε σοβαρά όλες τις εκδοχές, ώστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα σε μια ήδη τεταμένη σχέση. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ