Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 4 Νοεμβρίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές που δέχεστε θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής σας. Φροντίστε να αφήσετε καλές εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης από μέρους σας και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί. Διορθώστε το συντομότερο τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση να απολαμβάνετε όσα θέλετε, έχετε όμως τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων. Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον αναπτύξτε την οικειότητα που είναι απαραίτητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, δεν πρέπει να κρατάτε πράγματα για εσάς και να τον αφήνετε απέξω. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλώς έχουν άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητά τους. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και ήπιων τόνων για να βγείτε αλώβητοι από μια δύσκολη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώνετε την κατάσταση στην προσωπική σας σχέση επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Εκφραστείτε ελεύθερα και εκφράστε τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καλές σχέσεις σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Απαιτείστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας αντιλαμβάνεται πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δεν θα έπρεπε να ανησυχείτε τόσο. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι με τους οποίους συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση, παρά τη λογική. Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας είναι η αιτία που τους κάνει να νιώθουν ότι είστε απόμακροι. Για να μη χάσετε από κοντά σας κάποιο πρόσωπο που το έχετε ανάγκη, πρέπει να ενεργήσετε με διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δεν σας αφήνουν να εκφράσετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους. Για να απελευθερωθείτε αναθέστε στους συνεταίρους σας κάποιες από τις εργασίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποβάλετε το πείσμα σας, γιατί δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας ίσως οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δεν περνάει το δικό σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η ημέρα προσφέρεται...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτο θα σας προφυλάξουν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων,...