Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 5 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Παρά τις εντάσεις που θα υπάρχουν, ανήκετε στους τυχερούς και πολλά από τα όνειρά σας θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς. Οργανώστε έτσι τον χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκετε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε σχέδια και οικονομικές επεκτάσεις, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν άλλη μια φορά στη δίνη του κυκλώνα. Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή εσείς λατρεύετε τα ταξίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις, φροντίστε αυτόν τον μήνα να τα χορτάσετε, με βασική προϋπόθεση να έχετε βρει την κατάλληλη παρέα. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος και να σας κουράσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο κι αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εντάσεις, δεν θα το καταφέρετε και σας περιμένουν πολλές και διάφορες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα δυσάρεστες. Φροντίστε να είστε πιο σαφείς σε αυτά που ζητάτε, για να μην υπάρξουν απρόοπτα στον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε καινούργιους τρόπους προσέγγισης για να μη χάσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να αρχίσετε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος, αλλά προσέξτε γιατί ίσως να μην έχει τη διάρκεια που θέλατε. Πάρτε αποφάσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και όχι υπό πανικό.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο οικογενειακό περιβάλλον δεν θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση ταυτόχρονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτού κλείσετε συμφωνίες και βάλετε τις τελικές υπογραφές, μελετήστε άλλη μια φορά τους όρους των συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε. Μη δώσετε μεγάλη σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην τα βάζετε συνέχεια με τον εαυτό σας για όσες αναποδιές σας τυχαίνουν στον επαγγελματικό χώρο, ενώ ίσως να είναι συνυπεύθυνοι και κάποιοι συνεργάτες σας. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στη ζωή σας και μην τον πιέζετε για θεαματικές αλλαγές. Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας είχαν προκαλέσει προβλήματα στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής σας και οι φίλοι σας είναι κοντά σας για να προωθήσουν μαζί με εσάς κάθε μακρόπνοο σχέδιό σας. Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήσετε, όπως συνήθως, τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σχέσεις σας. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σχέσεις σας πιο ουσιαστικές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...