Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 6 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αν τρέχουν οι εξελίξεις, μην τα χάνετε και μην πανικοβάλλεστε. Αλλαγές στα σχέδιά σας μπορεί να δημιουργήσουν προσωρινό φόρτο στην εργασία σας. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

ΤΑΥΡΟ: Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και αντιθέσεις. Στην ουσία, την ένταση στο σπίτι τη μεταφέρετε από τον εργασιακό χώρο σας. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μόνο αν εξηγήσετε στον σύντροφό σας σε ποια σημεία συνεχίζετε να δυσκολεύεστε θα σταματήσει να κάνει σενάρια. Παρακολουθήστε σεμινάρια, αν θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να ανέλθετε στον επαγγελματικό τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δεν σας χωρίζει τίποτα από τον σύντροφό σας, απλώς έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας. Οσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν τόσο το καλύτερο για εσάς.

ΛΕΩΝ: Αν μπορείτε, ξεφύγετε με ένα ταξίδι, έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά θέματα το μεταδίδετε στη σχέση σας. Αντί να επωμίζεστε όλο το βάρος του εργασιακού χώρου, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και τους άλλους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε έναν αριστοτεχνικό τρόπο να «παγώνετε» τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που ανακύπτουν. Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διοχετεύστε το στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και είτε θα αγαπηθείτε παράφορα είτε θα μισηθείτε. Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε από όλους και όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί α υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δεν δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να πρέπει να τον στηρίξετε, γι’ αυτό εξισορροπήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ό,τι ξεκινήσετε, αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά των ατόμων γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά κι εσείς μη δίνετε πια τόση σημασία. Μόνο η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει. Αν προωθήσετε κάποιες συνεργασίες με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν, θα αποδώσουν σύντομα καρπούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ότι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα βασανίζονται από διάφορα προβλήματα. Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους με όποιον τρόπο μπορείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...