Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 22 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. Ενας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά είναι να ανανεώσετε τον χώρο όπου ζείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει. Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους απαντήστε τους δεόντως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν οι εμπειρίες που μαζεύετε είναι απρόβλεπτες, σας δημιουργούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά, αλλά η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη. Εγκυμονεί κινδύνους να υποστηρίζετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας, ώστε να μπορέσετε να θέσετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Οι περίεργες ψυχολογικές διακυμάνσεις σας μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Εάν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες. Όταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους παρεξηγείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα, βάζοντας καινούργιες βάσεις σε αυτά και χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πρέπει να αναβάλετε διακοπές που ήδη έχετε σχεδιάσει, προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό ταλέντο σας στην εργασία σας, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών ζητημάτων, περιφρουρώντας τα υλικά σας αποκτήματα και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να τους επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρεστε για αυτούς. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα κρατήστε μετρημένη στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση στα επαγγελματικά θέματα δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς που δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...