Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23-24 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητική, ώστε να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας. Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας συχνές αναθεωρήσεις και κανείς άλλος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καλές προθέσεις σας πρέπει να βρουν κανάλια υλοποίησης, γι’ αυτό μην απομονώνεστε, αντιθέτως αναζητήστε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα» αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι σας αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή είναι σίγουρο ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια, αυτό το διάστημα θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση. Η επιφυλακτικότητά σας εμποδίζει λάθη που θα μπορούσατε να κάνετε εξαιτίας του αυθορμητισμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό είναι να μην παραμείνετε στην επιφάνεια και να ψάξετε τα πράγματα βαθύτερα, καθώς τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Αν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να τις ξεπεράσετε. Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που ως τώρα είχατε αφήσει πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε τα όριά σας με δυναμισμό, διαφορετικά το φιλότιμό σας θα σας βγει σε κακό, αφού οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν και θα πατήσουν πάνω σας για να ανέβουν. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη τις αψιμαχίες και τις κόντρες, γιατί μόνο με τον διάλογο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τον συνεχή έλεγχο και να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και βελτιώστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά που θα σας παρέχουν ασφάλεια. Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιθανότητες μιας καινούργιας σχέσης είναι μεγάλες, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα μπροστά και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπήρχαν έως τώρα. Με πρακτικότητα και την κατάλληλη στρατηγική θα αλλάξετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιπαλότητες με στενούς συνεργάτες σας και εκθέστε τις δικές σας ανάγκες, ώστε να χαράξετε τη σωστή πορεία τόσο στις σχέσεις σας όσο και στις συνεργασίες σας. Αν θέλετε να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν επιθυμείτε καλύτερη ποιότητα ζωής, πρέπει εσείς να φτιάξετε τις προϋποθέσεις και όχι να περιμένετε να σας προσφερθεί. Οι τάσεις δείχνουν ότι θα τα καταφέρετε. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη συγχέετε τα σοβαρά με τα ευτράπελα, βάλτε μια τάξη στα έντονα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο σας και στον οικογενειακό. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...