Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μη γίνει η σχέση σας πεδίο μάχης. Οσο και αν σας ξενίζει η λέξη, το παν για να κρατηθεί είναι η αυτοπειθαρχία. Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δουλέψτε αποκλειστικά με τους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες. Περιφρονήστε αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν χωρίς να αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση. Κάντε και καμιά έκπληξη, γιατί δεν είναι το καλύτερο να είστε πάντα τόσο προβλέψιμοι. Εάν νιώθετε μπερδεμένοι, αλλά θέλετε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, αποφασίστε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διώξτε από τη σχέση σας ό,τι είναι άχρηστο, ό,τι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι. Κάντε κάτι άμεσα για τον εαυτό σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

ΛΕΩΝ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις κοινές επιθυμίες σας. Ηρεμήστε το έτερόν σας ήμισυ που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κάνουν καλό και σας ανανεώνουν. Κάντε την αυτοκριτική σας για να μπορέσετε να εξαλείψετε αυτά που ενοχλούν τους γύρω σας. Μόνο εάν το θελήσετε εσείς θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ: Προτού καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν. Αναγνωρίστε τα λάθη που έχετε κάνει και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε. Μην πληγώσετε τους άλλους με πικρά και σκληρά λόγια, τα οποία ούτε εσείς πιστεύετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανώστε και βάλτε σε τάξη κάποιες σκέψεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Επειδή έχετε ανάγκη τις δημόσιες σχέσεις, φροντίστε να μη γίνεστε αντικοινωνικοί. Εάν σήμερα χαλάσει μια παλιά σας συνεργασία, το μόνο που θα φταίει θα είναι τα νεύρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κλείστε υποθέσεις που σας έχουν κάνει να μη βρίσκετε την ησυχία σας και ενισχύστε τη διάθεση συνεργασίας. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε όμορφα στην καθημερινή ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό θέμα, ζητήστε τη βοήθεια στενού συνεργάτη σας. Βάλτε μπροστά την εμπειρία σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφοπλίστε τους γύρω σας με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Βασιστείτε στις δικές σας ανάγκες, γιατί μπορείτε και μόνοι σας να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες εξέλιξης που θα σας δοθούν με κέφι για πρωτοτυπίες και αυξημένη την έμπνευσή σας. Τονώστε την αυτοπεποίθηση και τη συναισθηματική σας ζωή, γιατί ακόμη και οι αντιξοότητες δεν αποκλείεται να σας βγουν σε καλό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...