Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 14-15 Δεκεμβρίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν, όμως έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε μην ανησυχείτε. Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Για να πετύχετε υπάρχουν έξυπνοι τρόποι και ειρηνικοί. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας, που είναι η πιο αγνή, και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς άλλα σάς λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα. Σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε προχωρήστε άφοβα και με πυγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε και δείξτε πως δεν τους έχετε ανάγκη. Να έχετε όμως υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να επιδείξετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη αισθηματική σας ζωή. Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές πρέπει να δημιουργήσετε ισχυρότερες βάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τα όριά σας και τα όρια των άλλων. Επειδή συνήθως έχετε τύχη, δεν πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε, αν δεχτείτε αντίσταση στον χώρο της εργασίας σας, ακόμα και συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι δεδομένο πως κάποιες αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε τους ξεβολεύουν, οπότε φροντίστε απλώς να έχετε τεκμήρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε ίσως είναι επικίνδυνα. Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε τη συμπαράσταση των άλλων. Προσεγγίστε με ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού χώρου σας και προσπαθήστε να μην εναντιωθείτε, αν θέλετε να εφαρμοστούν όλα τα σενάρια και οι επιθυμίες σας. Για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο πρέπει να είστε διαρκώς σε εγρήγορση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειές σας φαίνεται πως πετυχαίνουν τον στόχο τους και έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι. Ομως, δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί έπεται και συνέχεια. Στηριχτείτε στην ομαδική εργασία για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας χωρίς να ξεχνάτε πως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε τη δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, μια που η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές για να μην έχετε μπλεξίματα. Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 9 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάνετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δεν περνάει το δικό σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η ημέρα προσφέρεται...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτο θα σας προφυλάξουν...