Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21-22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η κούρασή σας θα είναι αρκετή, αλλά θα συνοδευτεί από μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα και τον εργασιακό σας χώρο και έτσι θα υπάρχει θετικό αντιστάθμισμα. Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δεν θα σας καταλάβει κανείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε πως το φορτίο των ευθυνών που έχετε αναλάβει είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε. Μειώστε ζήλια, κτητικότητα και μην κλείνετε τα αυτιά σας σε παράπονα. Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις αλλά παράλληλα και ικανοποίηση σε όλους τους τομείς. Δείξτε συνέπεια, αφήνοντας τη θεωρία και περνώντας στην πράξη. Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε, γιατί, όταν θα μετανιώσετε, θα είναι πολύ αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ευαίσθητοι και αυτό φαίνεται πως οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν εύκολα και σας παρεξηγούν. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά εσείς που κρύβεστε συνέχεια. Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το δημιουργούν.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις κινήσεις σας, γιατί από εσάς θα εξαρτηθούν πολλά στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σας. Στις διαφορές δείξτε συμβιβαστική διάθεση. Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας, για να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον συναισθηματικό τομέα δείξτε ευαισθησία και κατανόηση. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές και επαγγελματικές δοσοληψίες σας για να βγείτε κερδισμένοι. Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η στρατηγική που ακολουθείτε να είναι σε γενικές γραμμές σωστή, όμως οι περιστάσεις αυτήν τη στιγμή απαιτούν ευελιξία, υπομονή και τακτ από εσάς. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει τον φόβο σας, για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας προκειμένου να κρατηθούν χρήσιμες ισορροπίες στην εργασία, στον οικονομικό τομέα αλλά και στις σχέσεις σας. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απελπιστείτε, εν τέλει θα τα καταφέρετε και στα δύσκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας εκνευρίζουν με αυτά που σας λένε, αλλά θα σας δώσουν τη βοήθειά τους. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, όμως με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούργια πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώστε το πείσμα σας και συνεργαστείτε περισσότερο για να έχετε καλά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την ηθική και πρακτική βοήθεια φίλων και συγγενών. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ό,τι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και μη μεγαλοποιείτε τις ελλείψεις σας, καθώς την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την υποστήριξη που πρέπει για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις.

ΙΧΘΥEΣ: Θα υπάρχει ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό κάντε πρόγραμμα και ξεκινήστε, αφήνοντας πίσω ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα και αν ακόμα χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...