Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ερευνήστε τις εξαρτήσεις σας και κάντε κάτι που θα σας απελευθερώσει. Το να αισθανθείτε ελεύθεροι και δυνατοί είναι δική σας υποχρέωση και όχι των άλλων. Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας πρέπει να βρείτε την κατάλληλη έμπνευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάψτε να είστε μοιρολάτρες και φροντίστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά για να οδηγηθείτε σε κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί χρειάζεται να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναρωτηθείτε τι σημαίνουν για εσάς κάποιοι άνθρωποι και διεκδικήστε πράγματα για να δημιουργήσετε τις σωστές υποδομές, χωρίς να φοβάστε πως έτσι θα σας αγαπούν λιγότερο. Αποφύγετε όσους σάς πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες μεθόδους για να έχετε νέες και αναπάντεχες ευκαιρίες. Ολα χρειάζονται ένα πρόγραμμα, σωστές στρατηγικές και σωστές διασυνδέσεις. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Είναι αναγκαία η εδραίωση της εμπιστοσύνης στον χώρο της εργασίας σας και η συμφωνία στους στόχους. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων. Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν ασυνεννοησίες στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα βοηθήσουν τελικά να δημιουργηθούν γερές βάσεις. Οι προετοιμασίες και οι επεξεργασίες που κάνατε το τελευταίο διάστημα ολοκληρώνονται και ευνοείται η υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ: Μειώστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προκειμένου να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εχουν συσσωρευτεί πολλά, γι’ αυτό  καλό θα ήταν να κάνετε νέες επιλογές. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λεπτομέρειες σε κάποιες καταστάσεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, αλλά ο έξυπνος χειρισμός των πραγμάτων θα σας διευκολύνει σε πολλά. Μπορείτε τώρα να έχετε καλύτερες ισορροπίες. Σε ό,τι κι αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα και παράλληλα προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Από τη στιγμή που θα βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας θα βρείτε την όρεξη για περισσότερη δράση και καλύτερη κοινωνική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας σε όλους ανεξαιρέτως. Εχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε την τύχη σας εκεί που θέλετε, καθώς αρχίζουν να βελτιώνονται οι υπάρχουσες συνθήκες. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο, όση σκληρή δουλειά κι αν απαιτεί, και προσφέρετέ του τις ανάλογες ευκαιρίες. Ως αντάλλαγμα, οι σχέσεις σας θα γίνουν καλύτερες. Αποφύγετε διά ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα σάς ενεργοποιεί, κι έτσι θα μπορέσετε να βγείτε από το καβούκι σας, να συναναστραφείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να τολμήσετε πρωτότυπες κινήσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τον ενθουσιασμό σας για να μη ζήσετε απογοητεύσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ